Ez a két lány napja volt…

Ez a két lány napja volt…

MEGOSZTÁS

Tiszák Péter és Tóth József – Yondi igazából nem a baráti versengésre fektette a szombati FRT-n a hangsúlyt, hanem hogy a lányaik…Lara és Luca jól érezzék magukat a Peugeotban. Mindenki vidáman szállt ki az autóból aznap, melyet még kupákkal is megkoronáztak.

„Minden nagyon jól alakult, sikerült örömet okozni a lányomnak, Larának, és még kupát is kaptunk, H4 – 3. hely, H6-ban pedig a dobogó legfelső fokát sikerült megcsípni. De a lényeg az volt, hogy egy szuper napot töltsünk együtt, és teszteljük a Peugeot 208 versenyautót, valamint egy kis lazulással egybekötve lezárjuk az évet. Az autó szuper, teszi a dolgát, néha feladta a leckét, de megoldottuk, talán már mondhatom, hogy kezdünk összebarátkozni. Mindenki annyira a saját dolgával volt elfoglalva, így csak a végén vettük észre, hogy Yondi mellé végül nem sikerült beülni egy körre, szóval tényleg megtartotta magának a hadititkot – viccelődik Tiszák. A gyerekekre fókuszáltunk, ez az ő napjuk volt, jó volt nézni, hogy boldogok, így mi apukák is örültünk. Egyébként ismét vannak terveim a következő szezonban a ralival, de még semmi nincs eldöntve, csak az, hogy jó lenne teljes bajnokságot menni, de a „mivel” az még számomra is rejtély. Szeretném megköszönni a családnak, a szakácsnak, és minden résztvevőnek a közreműködését, illetve a Bakó Rally Teamnek az autót” – nyilatkozta Peti.

„Szenzációs élményben volt részünk szombaton az FRT-n Lucával. Ahhoz képest, hogy soha életemben nem mentem még ilyen elsőkerekes Peugeot 208 autóval, a végére elég jól ráéreztem az ízére. Egy ez klassz autó, a kezemre is állt, de a szívem csücske mégis a Zsiguli marad, és pár másodperccel jobban is szoktam ezen a pályán autózni. De összességében nagyon tetszett a lányomnak és nekem is, így H6-ban sikerült harmadik helyen végezni, ami elsőre nem is rossz szerintem. Én nem bal láb fékezek…bár tudok, de valamiért én nem használom. A harmadik edzőkör után úgy voltam vele, hogy akkor csapjunk bele abba a lecsóba, és a lányomon is ezt láttam, akinek annyira bejött ez az egész „fíííling”, hogy szinte ki sem akart szállni a versenyautóból. Pedig én mentálisan arra voltam felkészülve, hogy botozni fogok a pályán, hiszen mégis egy elsőkerekes, de szerencsére barátságos kis verda. Nagyon jó hangulatban telt ez a nap, felemelő érzés volt látni a két lányt egész nap mosolyogni. Ezúton is szeretnénk megköszönni Tiszáknak, a családnak és a Bakó Rally Teamnek a lehetőséget és a szuper napot” – mesélte Yondi.
Szöveg: Tiba Anita

matezsoltee

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ