Euro RX of Hungary – ERX1 – A magyar pilóták szombati nyilatkozatai

Euro RX of Hungary – ERX1 – A magyar pilóták szombati nyilatkozatai

MEGOSZTÁS

Koncseg Zoltán a 2. előfutam után (2. előfutamon 2. hely)

„Az első Eb-futamunk, tetszik. Úgy érzem, hogy jól is tudunk menni. Az első előfutam nem sikerült, nem mindig tudtam, hová érkezek, így az idő sem lett olyan jó. A pálya minősége viszont kiváló, és a második előfutam is jól sikerült, második lettem. Volt előttem egy pörgés, a Joker-körömet ez keresztbe húzta, de jó volt összességében. Az autó tökéletes.”

 

 Kiss László a 2. előfutam után (2. előfutamon 2. hely)

„Végre mosolyra áll a szám, ez jó volt. Kicsit zavaró volt, hogy Dubourg a tempós részen keresztbe állt., de korrekt volt, mert nem ütköztünk. Jót helyezkedtünk, jó csata volt. Direkt új abroncsokat tettünk fel a futamra, tudtam, hogy menni kell. Csak jó kell elkapnom a rajtot, és persze szerencse is szükségeltetik. Imádom ezt a pályát, mindig is szerettem a környezet, a nézők miatt, fantasztikus itt versenyezni.”

Kárai Tamás a második előfutam után

„A rajt szerintem jó volt, ott voltam az első helyen, és külső íven voltam, a jobb pozíció többet számított. Egy kis kontakt után a falban kötöttem ki, poros volt a külső ív, és nem fogta meg az autót. Szerintem a Baumanis volt mellettem. A kár nem jelentős, holnapra megcsináljuk.”

Mózer Attila a második előfutam után

„Tavaly október óta nem ültem ebben az autóban, és most 3 héttel a Covid után nem a legjobb erőállapotban vagyok. Ez az autó viszont kívánja, nagyon jó, élvezetes, nagyon tetszik. Viszonylag még beletalálunk a körökbe is. A második előfutamban váltóproblémám volt, azt most kicseréljük. Fiammal harcolunk egy jót, és ez nekem óriási élmény, hogy a gyerekemmel mehetek együtt. Inkább érte szorítok, mint magamért. ”

Nyirád RX Media

matezsoltee

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ