Érettségi után szabadon

Érettségi után szabadon

MEGOSZTÁS

Felkészült a Mercarius Országos Rally1 Bajnokság következő futamára a Horváth Ase párosa, a Németh 8V Péter – Sztanics Márió duó.

A páros az előző versenyt kihagyta, több tényező is hátráltatta őket. Pepe elmondása alapján talán jobb is, hogy nem indultak, mert az érettségi eléggé felemésztette az idejét.

„Az Ózd-Eger Rally kimaradt számunkra, mert egyrészt azon a héten érettségiztem és az autónk motorjához nem érkezett meg minden alkatrész. Volt egy B opció, hogy mentünk volna a saját Hondánkkal, de ahhoz sem jött meg egy váltó alkatrész, azt pedig nem szerettük volna bevállalni, hogy utcai váltóval vágunk neki a versenynek” – igazolta hiányzását az előző versenyről Németh 8V Péter.

Mivel ez az első Rally1-es szezonjuk, így ezeket a pályákat sem ismerik, csupán az interneten fellelhető belső felvételeket tudják tanulmányozni.

„A Salgó Rally ugyanolyan új lesz, mint a Boldogkő volt számunkra. Már készülünk, sok belsőt néztünk meg a napokban és a nagy versenyzőktől elcsentünk pár dolgot. Bízunk benne, hogy ez által sokkal jobb itinert tudunk majd írni” – tette hozzá Péter.

Boldogkő nagy csalódás volt számukra, hiszen az utolsó szakasz előtti etapon megállt az autójuk motorja és elveszítették az ORC 2WD második helyüket. Sokat tanultak és ezeket a tapasztalatokat szeretnék átvinni a szezon hátralevő versenyeire.

„Az első verseny megmutatta, hová vagyunk jók, ezért most a dobogót tűztük ki célul. Biztosan nehéz verseny lesz, a szuhai pálya biztosan tartogat érdekességeket, de az időjárás is átalakíthatja az eredményeket” – zárta a beszélgetést Németh 8V Péter.

A 2021-es Salgó Rally pénteken kezdődik és szombat este a Salgótarjánban felépített céldobogón ér véget.

Köszönjük Partnereinknek: Jégszilánk Kft., Mirelit Mirsa Zrt., IEJ Zrt., Balogh Szerviz-Trans Kft., Ak Steel Kft., Choko Kft., Fiscat Online Pénztárgép, Kereken-Oil Kft., Ikan Kft., Alox Kft., Prior Kft., Röplap Bt., KBT Dekor Hungary Kft., PSL Hungary Kft., Twolex Kft., Centrum Oil Kft., Gumicentrum Kft., Pannon Led Kft., Bervent Hő – és Légtechnikai Kft., Arrabona Konstrukt Kft., Maschinenring Magyarország Kft., Selmeczi és Társa Mérnöki Kft., Teherati 2006 Kft., Ecovictum Kft., TT Gumiabroncs Bt., Berger Stanc Kft., RodeoMAX Internet Szolgáltató, Lubricants Hungary Kft., Komprádor Kft., Stihl R-Agrikol Kft., Hiröstech Kft., Invu napszemüveg, Heavy Tools.

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ