Elsőként az egri fordulón

Elsőként az egri fordulón

MEGOSZTÁS

Az ORB2-es bajnokság éléről várja a hétvégi HRC East Rally-t a Gulf Racing Hungary párosa a Strider Zoltán – Borsfai Dávid duó.

„Nevezzük ajándéknak” – kezdte a beszélgetést mosolyogva Strider Zoltán, aki az ORB2-es bajnokság vezető pozíciójából várja a hazai versenyét. „Ez jól összeállt erre a versenyre és tisztában vagyunk vele, hogy vannak nálunk gyorsabbak, de a leggyorsabb és egyben legmegbízhatóbb kombinációt mi hozzuk. Először fordul ilyen az életemben elő, hogy egy komplett mezőny legelején tudunk menni, az pedig csak hab a tortán, hogy mindezt az otthoni versenyünkön tehetjük. Nagyon várjuk a hétvégét, ez egy új élmény lesz. A pályákat ismerem, sokat járok rajtuk nap, mint nap. Kaptunk már ígéretet, hogy majd jól el fognak minket verni itthon. Szeretnénk ott menni az elejében, de vannak más helyiek is, akik gyorsan mennek. Majd meglátjuk, mennyire tudják a többiek jól feldolgozni a pályákat, én mindenképpen nagy csatára számítok majd. Nagyon jó lesz újra átélni, hogy sok helyi drukkol majd nekünk, ez minden évben plusz motivációt ad. Mindenkinek szerencsés célba érést kívánok.”

A 2023-as Eger Rally-t szombaton és vasárnap rendezik, mindkét nap lesz program a Dobó téren és a város környéki utakon is.

 A csapat partnerei: SIVA Group, Euroaszfalt Kft., Gulf Lubricants Hungary, Közmű Alagút, STRAVIA, Forvett, Confidenza, LEAD DESIGN, Szirt BAU Kft., EFTECH, Trans-Sped Kft., Pápai Beton Kft., Metalvision Kft., Schönherz Informatikai Stúdió, BM Komp, Wimmer Trans, Hardy Working Tools, MM Infinity Kft., HRT Spedition Kft., Laczkó Team Kft., Juhász Testvérek Pincészet, Elastica Bt., BOMBA!, Zoi Kingdom Kft., Agria Emelő Kft., Dodo Tech Kft., Truck Parts Impex Kft., Geoteam, North Force Hungary Kft. Good Safety., Erlauer-Eximp Kft.

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ