Küzdöttek a meleggel – Horváth Rallye Ase – HRC East Rally beszámoló

Küzdöttek a meleggel – Horváth Rallye Ase – HRC East Rally beszámoló

MEGOSZTÁS

Küzdöttek a meleggel

Minden párosával ott volt a HRC East Rally Dobó téri célceremónián a Horváth Rallye Ase csapata.

„Nagyszerű versenyt rendeztek Egerben, ahol a meleg mellett a technikával is meg kellett küzdeni versenyzőinknek. Borza Balázsék az önindítóval, a difivel és a fékekkel is küzdöttek, kevés tiszta gyorsasági szakaszuk volt, de végül az abszolút kilencedik és a kategóriájuk ötödik helyén értek célba. Rácz Gabi hozta, amit vártam tőle, végig felszabadultan autózott, abszolútban hatodik, míg a P12-ben a harmadik pozíciót érte el.

Lipóczky Dani óvatosan kezdett, tanulgattaa pályákat. Folyamatosan gyorsult és mellette szórakoztatta a nézőket és végül a P13 hetedik helyén ért célba” – értékelte az ORB3-as mezőnyt Németh 16V Peter, majd folytatta a teszt kategóriával. „Matics Misi előtt le a kalappal, ismét nagyot autózott, tizedekre ment a csata Rongits Attilával. Volt, hogy egált autóztak, folyamatosan váltakozott ki van az élen. Végül Misi jött ki jobban és pár másodperccel megnyerte a versenyt. Maximálisan meg vagyok elégedve a csapattal, örülök, hogy mindenki teljesítette a futamot.”

Folytatás a Veszprém Rallye-n, ahol három párossal állunk majd rajthoz.

Köszönjük Partnereinknek: Anlamada Motors Kft., Alba Liaton Kft., Euro-Duplex Kft., Pannon Led Kft., Rother.hu Kft., Árva Bt., Túze Kft., Hidvégi László Péter EV., Nestro Kft., Garancia-Sped Kft., R-Agrikol Kft., Markomp Kft., Invu, Komprádor Kft., Vikom-Trans Kft., Wooden Projects Kft., Invicem-Vel Kft., Ikan Kft., Kereken Oil Kft., “BRAUN” Kft., Prior Cash Kft., Sztráda 92 Kft., K.B.T. Hungary Dekor Kft., Kiss László EV., Combit Zrt., Alpha Steam-Co Kft., Zenit-Rent SDTI Kft., Nardon Kft., Haty Szerviz Kft., Hud-Hor Kft., Hudráné Horváth Adrienn, Grünkon Kft., Sipos Shoes Kft., Grünwald Casa Leather Kft., ZsZs Leather Shoes Kft., Wolf Distribution Kft., From-To Hungary Kft., Híröstech Kft., Asian Workforce Kft., Szántó és Fia Kft., WORKX Kft., Dynamic Way Kft., Accounting Energy Kft.

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ