Elmaradt a triplázás!

Elmaradt a triplázás!

MEGOSZTÁS

Mivel az utóbbi 2 évben mi nyertük a Komló központú Baranya Kupát az idén is azzal a nem titkolt szándèkkal érkeztünk meg Komlóra,hogy zsinórban begyűjtsük a 3-dik elsőséget is.

Azt,hogy ismét nem lesz könnyű dolgunk már a nezezèsi listát böngèszve tudtuk, hiszen szép szàmmal akadtak kihívóink idén is, köztük több fiatal tehetsèges párossal.

A csütörtöki teszten megmozgattuk magunkat és az autót is,valamint jótèkonykodtunk is hiszen rèezt vettünk egy nemes kezdemènyesben is, mely arról szólt,hogy licitàlni lehetett egy egy útra és a befolyt összeget beteg gyerekek alapítvànyának utaltàk át.

A teszt utàn elégedetten szálltunk ki a kocsiból és vártuk a versenyt 🙂 Sajnos azonban a pènteki napon sem mi ,sem az autó nem hozta a legjobb formáját igy 2 szakasz utàn,csak az abszolút 6.-ik helyen fordultunk. A feladat tehát adott volt,meg kellett kezdenünk a felzárkózást szombaton. Az időjárás nagyon megnehezítette a gumiválasztást,hiszen hol esett,hol szemerkélt az eső viszont volt olyan pálya ami teljesen száraz volt. A szombati monstre hosszúságú napra 11 gyorsasági volt a penzum, igyekeztünk már kora reggel felkapaszkodni a dobogóra amely gyakorlatilag elèg hamar sikerült is. A kocsi beàllítàsain egy kicsit változtattunk és hála isten mindjárt olyan lett, amilyet megszoktunk így egyre feljebb tudtunk lépkedni a verseny folyamán. A nap közepére már az abszolút 2.-ik helyen álltunk, de sajnos az akkor élen álló ellenfelünknek már akkora előnye volt,hogy értemetlen lett volna komolyabb kockázatot vàllalni, így inkább igyekeztünk leszakítani magunk mögött az üldözőket. Ezen törekvéseink sikerrel jártak, így a végelszàmolásnál is az abszolút értékelés 2.-il helyén jegyeztek minket.

Sajnos a péntek miatt nem tudtuk megnyerni a versenyt, azonban így is nagyon jól éreztük magunkat, és a kitűzött célunkat elértük.

Most a jól megérdemelt nyári szünetünket fogjuk tölteni, hiszen legközelebb csak szeptember 19-21 között ülünk autóba, ahol is A szlovèn-olasz határon Nova Gorica-n folytatódik a bajnoki pontvadászat a szàmunkra. Azonban ha nagyon hosszúra nyúlik a szünet akkor nem kizárt,hogy felkészülési jelleggel egy kisebb versenyen még részt veszünk mielőtt ráfordulunk a bajnokság finisére!!

Üdv

Anti &Gergő

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ