Egyből egy már megvan…

Egyből egy már megvan…

MEGOSZTÁS

A lecke fel volt adva Hibján Joci és Szollár Csabi számára az RC4 népes mezőnyében, de a feladatot megoldották és 6. helyen zárták a Boldogkő Ralit.

Hova fértetek volna be defekt nélkül a kategóriában?
– Kicsit biztosan előrébb. Viszont sikeresen célba értünk a Boldogkő Ralin, és az RC4 6. helyét sikerült bezsebelnünk. Lehetett volna jobb is a befejezés, de sajnos az utolsó előtti gyorson defektet kaptunk. Pedig ott egész jól mentünk, úgy éreztük talán dobogóra is esélyesek lettünk volna, de majd legközelebb. Egyébként nagy csatákat tudtunk vívni a többiekkel, és örültünk, hogy ott tudtunk lenni az elejében. Ez nagyon inspirált, mert voltak kételyeink, hiszen a Rally4-es autókkal kellett felvenni a harcot. Úgyhogy nagyon meg vagyunk elégedve az eredményünkkel, és jól éreztük magukat.

Minden kerek volt a boldogkői futamon?
– A Peugeot hibátlanul működött, a defekten kívül egy mukkanása nem volt a kocsinak, ez már önmagában is feldobta a hétvégénket. Alapos itinert írtunk, és valamivel több időt tudtam szánni a felkészülésre, mint máskor. Már Orfűn is módosítottunk, ami azt jelenti, hogy sokkal részletesebben írjuk fel a pályákat az eddigiekhez képest. Ezt most kamatoztatni tudtuk, ezért maradunk ennél az új módinál, a több támpont megadása sokat tesz a gyorsulásunkhoz. A gyorsabb, tempósak részekhez kellenek leginkább, hogy ott ne veszítsünk másodperceket.

Ismertétek ezeket a régi gyorsokat?
– Nem mindet, de élmény volt menni ezeken a szakaszokon, leginkább azért, mert így ebben a formában egyben még sosem autóztunk rajtuk. Szóval még régi infók és itinerünk sem volt, mindent pályabejáráskor dolgoztunk ki részletesen. Nehéz gyorsokon és versenyen vagyunk túl, de szenzációsan éreztük magunkat. A részeredmények arra sarkallnak minket a továbbiakban, hogy igenis bele kell adni mindent, mert van esélyünk, hogy ott legyünk az elejében. Ezek most mindenért kárpótoltak, jöhet az egri futam, mi már lélekben kicsit a következő versenyen vagyunk.

Partnereink:

VARGA-IC BT.; CSABABUSZ TOURS KFT.; GERDA-TRANS KFT.; SMALL-EAST BT.; SZIMITA TRADE KFT.; FEHÉRTÓ-TRANS SNACK KFT.; NYÍRSÉGTEFU 2009 KFT.; K+K SPEDIT KFT.; VÁR-TEAM KFT.; LAKI-SZIG KFT.; INTRUDAIR KFT.; CHARON-TRADE KFT.; SECURITY BÁRÁNY KFT.; SZAKÁCS ÉS TÁRSAI KFT.

Szöveg: Tiba Anita

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ