Drift Games – Back to the Track!

Drift Games – Back to the Track!

MEGOSZTÁS

Rengeteg pilóta és még több ezer driftet szerető ember várta, hogy végre csituljon a járvány és megszűnjenek a korlátozások. Nehéz volt mindenki számára az elmúlt pár hónap, de ahogy Churchill mondta: „Az élet teljes egész, ezért a jót és a rosszat is el kell viselni.”  Elviseltünk mindent és túl minden rosszon most itt az idő, hogy önfeledten szórakozzunk az idény első PRO kategóriás drift versenyén.

A bajnokság több hónapos csúszásba került, több futamot törölni kellett, de a jó hír végre az, hogy a versenyeket végre nyitott kapuk mögött lehet megtartani. Ennek az első profi drift versenynek az elmúlt évek során folyamatos átalakításon átesett, erdő közepén megbújó, hangulatos máriapócsi Rabócsiring ad otthont. A Drift Gamesen 2020. július 17. és 19. között nemcsak a drift pilóták, hanem a Ladások és akár Ti, nézők is kipróbálhatjátok tudásotokat a versenypályán.

Július 17-én a drift edzés zajlik majd a pályán, de szombaton már jön a többi ínyencség is. A főszerep a Ladáké lesz a drift pilóták mellett. Délelőtt egészen kora délutánig Ladaracing.hu Time Attack és Drift Gála edzés lesz a Profi Drift Bajnokság versenyzőinek drift edzése mellett.

Az edzések után pedig kezdetét veszi az igazi őrület, hiszen egyik izgalmas program követi majd a másikat: Lada felvonulás, Pro kategória kvalifikációja, Ladaracing.hu Drift Gála, Super Drift Series, majd éjszakai fényben a Pro kategória versenye. A díjátadó után azonban nehogy elmenj, hiszen a fedett terasz átalakul egy fergeteges buli helyszínévé, ahol a DJ élőben zenél, ahol egy hatalmas party vár rád Rúdtánc Show-val élő Topless Show-val, hogy kiengedd az elmúlt hetek, hónapok minden feszültségét.

Ha másnap érzed magadban az erőt, akkor itt az idő arra, hogy kipróbáld magad egy igazi versenypályán. A Rabócsiring szervezésében ugyanis vasárnap gokartos és autós pályanapot tartunk, melyre várunk nagy-nagy szeretettel.

 

A Drift Games mindent ad, ami hiányzott az elmúlt időszakban: izgalmas versenyt, gyönyörű autókat és még gyönyörűbb hölgyeket, fantasztikus szórakozást minden korosztálynak és nem csak az uraknak, hanem az egész családnak.

Találkozzunk 2020. július 17-19. között Máriapócson, a Drift Gamesen – Back to the Track!

Bővebb információ: https://driftgames.hu/

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ