Dobogón zárt a Korda Racing az Eger Rallyn

Dobogón zárt a Korda Racing az Eger Rallyn

MEGOSZTÁS

Remekül indult az idei magyar bajnoki szezon a Korda Racing számára, a szezonnyitó Credobus Eger Rallyn Kazár Miklós és Tóth Zsolt az abszolút harmadik helyen érkezett célba a csapat R5-ös Skodájával, míg Velenczei Ádám az ötödik helyen zárta a versenyt.

 

Komoly sikerekkel tett pontot a Korda Racing egy hosszú menetelés végére. Márciusban a csapat R5-ös versenyautói három ország négy különböző versenyén teljesítettek szolgálatot, melyeken a csapat zászlóshajói, a Skoda Fabia R5 és a Hyundai i20 R5 nemcsak megőrizték makulátlan mérlegüket és rajttól a célig versenyzőik rendelkezésére álltak, de dobogós helyezésekhez is hozzásegítették párosaikat, legutóbb éppen idehaza, a Credobus Eger Rallyn.

 

„Hosszú verseny volt, egy hosszú hónap végén, de minden jó, ha jó a vége!” – összegzett röviden Korda Erik, csapatvezető. „Mivel a Rallye2 ezúttal szombaton versenyzett ezért reggel korán keltünk, az éjszaki gyorsok miatt pedig későn, éjfél körül végeztünk. Ráadásul még a tavaszi óraállítás is elvett tőlünk egy órát így nem a pihenésről szólt ez a hétvége. A srácok viszont ezúttal is fantasztikus munkát végeztek, a szervízparkban öt versenyautó állt a sátrunk alatt és mindannyian gond nélkül teljesítették a versenyt, ami már önmagában felér egy győzelemmel.

 

Ezúton is gratulálok Kazár Mikinek és Tóth Zsoltnak, hiszen első Skodás versenyükön végig harcban voltak a dobogós helyekért, az első szakaszgyőzelmükre se kellett sokat várni, végül pedig az abszolút harmadik helyen érkeztek célba, és ami a legfontosabb, látszott rajta hogy újra kivirágzott és élvezi a száguldást. Nagyon nagy öröm mindannyiunk számára, hogy az Eger Rallyn a mi Fabiánk lett a leggyorsabb Skoda a mezőnyben, ami nem kis szó, hiszen összesen hat R5-ös Skoda állt rajthoz Egerben, köztük a futam címvédőjével, akit Mikiéknek szintén sikerült legyőzni.

 

Velenczei Ádám és Szedő Csabi is jó hétvégén vannak túl az i20-as Hyundai-jal, számukra most az abszolút ötödik hely jutott, ami a bajnokság elején nagyon értékes, és most is jelezték, hogy az élmezőnynek velük is komolyan kell számolni. Junior versenyzőink is sikeresen zárták az idei Eger Rallyt. Fekete Lackó édesapja navigálásával kategóriája harmadik helyén érkezett célba, szintén harmadik lett csoportjában a Rallye2-t idén ORC-re cserélő Vizelli Károly és Nagy Péter a VFTS-sel, Balics Ákos pedig a Rallye2-ben lett gazdagabb kategóriája második helyével.

 

Megterhelő, de sikeres hónapot zártunk Egerben, a srácoknak ezúton is köszönöm a megfeszített munkát, de megérte, mert dobogóra álltunk Horvátországban és Magyarországon is. Most egy kicsit tudunk szusszanni, legközelebb április utolsó napjaiban, a Miskolc Rallyn szállunk versenybe.”

 

http://facebook.com/kordaracing
http://www.kordaracing.hu
http://youtube.com/kordaracing

 

A Korda Racing együttműködő partnerei: A-HÍD Építő Zrt., Penta Általános Építőipari Kft, Siva Group Zrt, MÁDA Plusz Kft, Stravia Kft, ENEOS Motorolaj – Szakál-Met-Al Kft., HERTZ – Mercur Rent a Car Kft, REVO-TEC Gépipari Kft, Szerszámbróker Kft, StapleCare Kft, Music Engine Kft, MNR Fémmegmunkáló és Szolgáltató Kft, Corax-Bioner ZRt, Auto-Szoft Kft, Euroaszfalt Kft., Betonútépítő, Lánchíd 19 Hotel, Blaora Kft, RAORG Translog Kft, FEOL Industrial Automation Kft, Alexovics Kft, Sinus-Networks Kft, Start Complex Service Kft., Verbis Kereskedő és Szolgáltató Kft, Stefani Kft, FKZ-Tools Kft, VIWA Vitaminvíz, Ventil Épületgépész, Young B.T.S. Kft., Equicom Kft,  A. S. S. Kft, T-NC Technika, Muzsai Metall Kft, Industrial Electro Service Kft, Szalai International Kft, Szirt Bau Kft, Doktor Természet Kft, Steinerbrunner Győző, Rábakert, Régió Center Kft, Prémium Szerszámker Kft, Master-Pharma Kft, Al Oliva Kft, Pápai Beton Kft, Laha Facility, Travel 4 You, Csősz Trans Kft, Hyundai WIA, Origo CNC, Eftech Kft, Lead Design, Wimmer Trans Kft, L&L Trans Kft, Inter Cars

2018. március 27.

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ