A Citroen Racing is döntött – Meeke, Lefebvre és Al Qassimi vezetik...

A Citroen Racing is döntött – Meeke, Lefebvre és Al Qassimi vezetik a C3 WRC-ket Spanyolországban

MEGOSZTÁS

Hat hetes szünetet követően a FIA WRC a RallyRACC Catalunya – Rally de España futamával folytatódik 2017. október 5-8. között.

A Citroen Total Abu Dhabi Rally Team három C3 WRC-vel fog rajthoz állni. Az autókat Kris Meeke / Paul Nagle, Stéphane Lefebvre / Gabin Moreau és Khalid Al-Qassimi / Chris Patterson fogják vezetni.

A Craig Breen / Scott Martin kettős két futamon erősíti majd a csapatot – Wales Rally GB, Ausztrál Rally,

A Citroen Racing ezúton kíván a lehető legnagyobb szerencsét az Andreas Mikkelsen / Anders Jæger kettősnek, akik a szezon utolsó három futamán új csapatban debütálnak.

Yves Matton – Citroen Racing, csapatfőnök:

A Rally de Espana vegyes felületű futama jól illeszkedik a C3 WRC adottságaihoz és azt reméljük, hogy ismét az élen autózhatnak majd pilótáink. A murván és aszfalton egyaránt gyors Kris Meeke reményeink szerint ismét gyors lesz a németországi futam második szakaszában megszerzett önbizalmának köszönhetően és pozitív eredményt fog elérni. Stéphane Lefebvre személyét már korábban bejelentettük . Khalid Al Qassimi fogja a harmadik C3 WRC-t vezetni, aki egy általa kedvelt futamon fog rajthoz állni ismét. Nyilvánvalóan Craig Breen szurkolóinak csalódás, hogy kedvencük nem áll rajthoz. Mivel költségvetési plafonnal kell szembe néznünk és Craig programját tizenegy futamra terveztük, vele egyeztetve úgy véljük, hogy inkább a walesi és az ausztrál futamokon álljon rajthoz.

Ezúton szeretnénk gratulálni az Andreas Mikkelsen/ Anders Jæger párosnak akik a következő szezonra új csapatban folytatják. Nagyon szerettem együtt dolgozni velük és a bajnokság számára is, hogy gyári pilótaként tudnak visszatérni. Andreas volt az egyik pilótajelöltünk 2018-ra, de amikor végleges döntés született, úgy döntöttünk külön folytatjuk.

Citroen Racing

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ