Cél az éves Mitropa győzelem

Cél az éves Mitropa győzelem

MEGOSZTÁS

A hét végén a Ritmus Ase újabb támogatott párosa nyerhet egy éves bajnoki címet. Vincze Ferkóék után most a Klausz-Csányi páros zsebelheti be a Mitropa Kupa 2019-es bajnoki címét, amihez a 3 Stadt Rallye-n kell jól szerepelniük. Ehhez ismét a Korda Racing Skoda Fabia R5 autóját viszik harcba a fiúk.

Várkonyi Szabolcs csapatvezető:

Gyakorlatilag egy Mitropa 5. helyezés elegendő a mínuszolások miatt a hét végi versenyen, ami nem egy teljesíthetetlen cél Klausz Kristóf számára, miután idén több futamot is megnyert. Csak egy műszaki hiba húzhatja keresztül a számításokat, reméljük ez elkerüli a csapatot. Sokan mondják, hogy gyerekjáték a Mitropát megnyerni, szerintem ez azért nem igaz, idén meg különösen, amikor sok R5-ös autó indult, míg Kristófék csak 6 versenyen mentek a kilencből, tehát nekik nincs hibázási lehetőségük. Természetesen most sem az elegendő 5. hely a cél, minél előrébb szeretnénk végezni az abszolútban, de ez nem lesz könnyű, hisz ez a német bajnokság döntő futama is, ifjabb Gassnerék  ott külön csatában vannak, biztosan nem fognak spórolni.

Ismét teljesen új pályákon mennek Kristófék, bár elvileg ezek a németeknek is teljesen új pályák lesznek, ahol még senki nem versenyzett. Reméljük, ott jobban betartják ezeket a dolgokat, mint itthon és akkor Kristófnak is jobbak az esélyei, a rutinja miatt ő elég jól meg szokta oldani 2-3 bejárásból ismeretlen terepen is.

Reméljük újjabb bajnoki címet ünnepelhetünk a Korda Racing-el karöltve, akikkel közösen komoly terveink vannak a Nyíregyházi ERC futamra is!

A Ritmus Ase együttműködő partnerei:

CS Process Kft, Hetech Trend Kft, VPT Group Kft, Sun&Fun Holidays Kft, Autóflex Kft, Krisped Kft, Droidx Kft, Airvent Zrt, Villumen Kft,  ZFW Hortiservice Kft, Sütödetech Kft, Unilub Kft, Multikomplex Budapest kft., RD Interbox Trans Kft,  Aqua-Start Kft, Atra Kft, Carwax Hungária Kft, Levi-Metal Kft.

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ