Bortnyákné Urbán Hajni a 8. Meligen Rallyról

Bortnyákné Urbán Hajni a 8. Meligen Rallyról

MEGOSZTÁS

Bortnyákné Urbán Hajni a 8. Meligen Rallyról nyilatkozott, aki a verseny legrutinosabb versenyzője

Már a hatodik versenyünk lesz az idei. 

Eredményeinket nem tartom pontosan számon, de az biztos hogy három kupát őrzök otthon a verseny élményeivel együtt ami azt bizonyítja, hogy voltak sikeres évek. 

Célkitűzés: jól érezni magunkat, beérni a célba, kihozni magunkból a legjobbat, jól taktikázni, közben büszkének lenni magunkra és bebizonyítani azt, hogy mindenkiben vannak olyan rejtett képességek amit csak akkor tud felszínre hozni ha kipróbálja magát. A tavalyi versenyünk jó példát mutatott arra hogy a kitartás, probléma megoldás milyen eredményt hozhat. Az első versenyünkön úgy indultunk, hogy „egy jó szombati program lesz”, ma már ennél sokkal többet jelent. 

A csapat két alappillére a navigátor-pilóta, évek óta ugyan az ezen az idén sem szeretnénk változtatni. A sikerességük érdekében szeretnénk egy harmadik személlyel kiegészíteni a csapatot akinek a személye még, egyenlőre kérdéses. 

Az autónk a már régi „csapattársunk” egy 1.4-es benzin-gáz üzemű, 20-as éveiben járó volkswagen golf típusú „kisautónk”, akit a tavalyi versenyen sikerült leharcolnunk de most jelenleg köszöni jól van, várja, hogy azon a bizonyos október 20-án felguruljon a rajtdobogóra és ezt követően gyönyörű őszi időben és csodásan szép tájakon át szelje velünk együtt az utat. 

Taktika? 

Taktikázni inkább a verseny második részében és a célba érés előtt szoktunk, illetve miután látjuk az útvonalat.

Hová várod magad?

Az első ötben mindenféleképpen szeretnénk benne lenni.  

Talán ősszel kockázatosabb az időjárás. Ha jól emlékszem volt olyan verseny ahol végig szakadt az eső, az elég kellemetlen volt.

Ha szerencsénk lesz akkor viszont megcsodálhatjuk a csodálatos őszi természetet, azt pedig nagyon szeretem.

Mi motivál?

Motivációt ad az előző versenyek tapasztalata, elárulom az jól jön. Az elért eredményeink, a ránk váró élmények. Ilyenkor kiléphetek a hétköznapi szerepeimből: anya, feleség, dolgozó nő és ezen a napon egy kicsit mást csináljak, más legyek.

Olyan emberekkel töltöm ezt a napot akikkel jó együtt lenni és akikkel jó lesz ezekre az élményekre évek múlva is emlékezni…

Úgy érzem nálunk ez már több egy bulinál…

 

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ