Bemutatkozik a Rallycross OB Junior Kategóriájának 2017-es mezőnye

Bemutatkozik a Rallycross OB Junior Kategóriájának 2017-es mezőnye

MEGOSZTÁS

14. fiatal, szárnypróbálgató pilóta. Ajánljuk Olvasóink figyelmébe a jövő leendő bajnokainak bemutatkozást. A mezőnyben találjuk Herczig Norbert fiát Patrikot is. Ismerjük meg Őket!

Flickr Album Gallery Powered By: Weblizar

Név: Bogdan Duma 
Születés év: 2005
Magamról: Kolozsvár Informatika Szakközép 5.oszt
Első Rallycross futam: Szlovákia
Rallycross eredmények: 2016 Rallycross Junior bajnokság összetett 7. hely
Más bajnokságokban elért eredmények: –
Versenyautód: Suzuki Swift ma
2017-es tervek : Junior bajnok
Példaképed az autósportban: Ken Block
Miért választottad az autósportot: szeretek vezetni
Hobbi: extrém sportok
Kedvenc ételed: spagetti
Kedvenc tantárgyad: zene
Melyik a kedvenc autód: Audi S1


Név: Csuti Kristóf
Születés éve: 2006
Magamról: Budapesten a Kossuth Lajos Általános iskolában tanulok
Első Rallycross futam: 2016
Rallycross eredmények: Legjobb eredmény 5. hely
Más bajnokságokban elért eredmények: –
Versenyautód: Suzuki Swift
2017-es tervek: Szeretnék sokat tanulni, tapasztalni és körről körre gyorsulni.
Példaképed az autósportban: Csuti László, Ken Block
Miért választottad az autósportot: Az autósport világa nem ismeretlen számomra, Apukámat kiskorom óta elkísértem versenyekre, és gyakran gondoltam arra egyszer én is pilóta leszek.
Hobbi: Örökmozgóként többféle sportban kipróbáltam magam sí, tenisz, dzsúdó. Minden érdekel, amit szét majd össze lehet szerelni.
Kedvenced ételed: rakottkrumpli
Kedvenc tantárgyad: Szeretem a matematikát és a technikai feladatokat.
Melyik a kedvenc autód: Ford Focus , Audi s1

Fábián Somának hívnak, 2001 szeptemberében születtem. Debrecenben lakom, a Debreceni Egyetem Kossuth Lajos Gyakorló Gimnázium és Általános Iskola 9. osztályos tanulója vagyok.
Egészen kis koromtól bennem volt az autók és motorok imádata, amit az is bizonyít hogy óvodás koromban egy csomó betűt a kocsik márkanevéből illetve rendszámáról tanultam meg. Ez a szeretet a mai napig megmaradt,sőt lehet még erősebb mint valaha volt. Régóta úgy éreztem hogy ideje lenne valamilyen módon elkezdeni az autósportot. 2016 nyarán ültem bele életem első versenyautójába Burkus Egon jóvoltából, igaz hogy csak egy teszt erejéig. Pár gyakorló óra után lehetőségem lett volna indulni a Suzuki Kupa Hungaroringi futamán de végűl nem éltem vele mivel a szívem inkább a rallye/rallycross felé húzott. Ekkor találtuk ki hogy elindulok a Suzuki Junior kupában a 2017-es szezonban,ami számomra az ismerkedés és a tanulás éve lesz. Nagyon várom már a slovakiaringi versenyt mivel ez lesz életem első Rallycross versenye. A kedvenc tantárgyam az angol és a német. Szeretek nyelveket tanulni. Szabadidőmben szívesen motorozok illetve töltöm az időmet a barátaimmal.

Farkas Csaba vagyok, 15 éves, a Dunakeszi Radnóti Miklós Gimnázium diákja. 8 éves korom óta vagyok az autóversenyzés megszállottja, ugyanis akkor kezdtem gokartozni.
Éveken át az M-Kart Racing versenysorozatban indultam és hatalmas küzdelmek árán sikerült háromszor megnyernem a junior kategória bajnoki címét.
2016-ban befejeztem a gokartozást, és egy BMW 325i pályaautóval indultam FRT versenyeken, majd később a Kakucsring Kupán.
A családom tavaly meglepett egy saját Suzuki Swift versenyautóval, így a Téli Kupán már azzal tudtam indulni.
Példaképem: Fernando Alonso
Kedvenc ételem: Taco
Kedvenc tantárgyaim: Reál tárgyak azaz Matematika és Fizika
Kedvenc autóm: Nincs konkrét, azonban az olasz autókat nagyon kedvelem
2017-ben szeretnék jó eredményeket elérni a Rallycross OB sorozatban.

Fuksz Bence vagyok, az idei évben leszek 14 éves.

A székesfehérvári Vörösmarty Mihály általános iskola 7. osztályában tanulok.
2013 nyarán tesztelési meghívást kaptam Ujházi Lászlótól hogy a Kakucs Ringen kipróbálhassam magam és a Suzuki Swiftet. Nagyon megtetszett a vezetés és jó érzés volt az aszfalton körözni. 2015-ös évben megkaptam azt a lehetőséget, hogy a Junior Rally Cross kupában indulhassak. Autók között nőttem fel, mivel édesapám és nagyapám is autószereléssel foglalkozik. Nagyon jó érzés ,hogy nem csak vezetni de ha kell szerelni is tudok. Hobbim a számítógép, ha időm van szívesen használom. Nagyon szeretnék az idei évben jó eredményt elérni. Mindent megteszek érte, lehetőség szerint gyakorlok. Családom mindenben támogat. Kedvenc kajám a lasagne. Példaképem Michelisz Norbi.
Kedvenc autóm a Ford Focus RS.

Herczig Patrik vagyok.

2003. január 19-én születtem Budapesten. Jelenleg 7. osztályos tanuló vagyok a Fillér utcai Általános Iskola német nemzetiségi osztályában. A tanulás mellett a sport 6 éves korom óta az életem része, de a rallycrossban a 2017-es év lesz az első évem. Ebben az évben nem feltétlenül a győzelemre hajtok, most inkább a rutin megszerzése, a tapasztalatgyűjtés lesz a célom. A példaképem az Apukám, aki által a benzingőz már születésem óta ott van az életemben. Az ő sikerein keresztül már régóta vonz az autóversenyzés, de jelenleg a tanulás az első az életemben. Emellett a hétköznapokban még teniszezem és kenuzom is. Kedvenc autóm a 2008-as évjáratú Subaru Impreza WRX STI, amit remélem, ha meg lesz a jogosítványom, a forgalomban is vezethetek majd.

Név: Iocsek Natalia
Születés év: 2003
Magamról: Livadai Petőfi Sándor Iskola 7.osztályos vagyok.
Első Rallycross futam:
Rallycross eredmények:
Más bajnokságokban elért eredmények:
Versenyautód: Suzuki Swift
2017-es tervek : Több helyen szeretnék versenyezni pl: rally cross, rally spint
Miért választottad az autósportot: mert nagyon szeretem, leginkább az adrenalint szeretem benne
Hobbi: kézilabda, autó
Kedvenced ételed: bableves (lehet zöldbab is)
Kedvenc tantárgyad: sport
Melyik a kedvenc autód: BMW

Kovács Dorka vagyok, 16 éves, 10. osztályos tanuló a miskolci Szemere Bertalan Szakközépiskola fotográfus szakán. Kiskorom óta nagy rajongója vagyok az autósportnak. A családdal közös döntés alapján arra jutottunk, hogy ebben az évben ki is próbálom magam a rallycross-ban egy Suzuki Swifttel. Korábban sehol nem versenyeztem még, viszont hobby szinten gokartozok és gyakorlok.

Név: Laczkó Hunor 
Születés év: 2002
Magamról: Budapesten lakom, tanulok, 8. osztályos vagyok
Első Rallycross futam: 2017 Március 25-26 Szlovákiaring
Rallycross eredmények: –
Más bajnokságokban elért eredmények: –
Versenyautód: Suzuki Swift
2017-es tervek : Szeretnék résztvenni az összes idei versenyen
Miért választottad az autósportot: Mert szeretnék egy jót versenyezni
Hobbi: sport,videójáték stb…
Kedvenced ételed: Hamburger
Kedvenc tantárgyad: Informatika
Melyik a kedvenc autód: Tesla model s

Nagy Benjámin Bendegúznak hívnak. 
Dunavarsányi Árpád Fejedelem Általános Iskolába járok most 8. osztályos tanulója vagyok.
Kedvenc időtöltésem a száguldás. Korábban és jelenleg is gokárdozok de nagyon szeretném elkezdeni a rallycross-t.
Nagyon szeretek autózni és a későbbi célom is ez.

Nagy Kamilla vagyok, 15 éves. A Szabó Lőrinc Kéttannyelvű Általános Iskola és

Gimnázium 0. évfolyamos tanulója. Az autósport mindíg is közel állt hozzám, hiszen a szüleim sikeres versenyzők voltak az Országos Gyorsasági Bajnokságban, valamint a bátyám, Nagy Dani jelenleg a túraautó világbajnokságban versenyez. 2016 nyarának kezdetén tettem meg első métereimet valódi versenyautóval.

Előtte szimulátoron gyakoroltam, illetve sűrűn jártunk gokartozni a családdal. 2016. 06. 25-ei hétvégén már az első versenyemet élhettem át a Nyirádi pályán. Elképzelni se tudtam volna, hogy valaha ilyenben lehet részem, főleg ilyen fiatalon. Az elmúlt években sorra jártam ki a tesóm (Dani) versenyhétvégéire, miatta szerettem bele ebbe a sportba. Egyre furdalt a kíváncsiság, vajon én milyen pilóta lennék?

Panyik Dánielnek hívnak, 12 éves vagyok. Már 3 éves korom óta belém ívódott a benzingőz édesapám révén. 

7 éves korom óta gokartozom. Pöröd Balázs csapatában versenyeztem.Az első évek nyilván a tanulásról fognak szólni, de célom, hogy minél hamarabb a lehető legjobb eredményeket érjem el. 2016-ban a 3. helyen zártam az évet. 2017-es terveim, hogy megnyerjem a Rallycross Junior Kupát.

Név: Szabó Csanád  
Születés év: 2007
Magamról: Zalaegerszeg mellett, Bagodban élek szüleimmel és bátyámmal. A helyi általános iskola 3. osztályos tanulója vagyok.
Első Rallycross futam: 2017. márciusi Slovakiaring lesz.
Rallycross eredmények: –
Más bajnokságokban elért eredmények: Racing Star versenysorozat 2015, 2016 2.hely
Versenyautód: Suzuki Swift
2017-es tervek : A versenyeken minél jobb eredményt elérni, illetve az év végi összesítésben szeretnék dobogón állni.
Példaképed az autósportban: Kiss Pál Tamás
Miért választottad az autósportot: Nagyon szeretek vezetni, szeretem összemérni a tudásomat másokkal, ezzel is sarkalva magam a jobb eredményre.
Hobbi: autóversenyzés, off-road, jet ski, wakeboard, snowboard, síelés
Kedvenc ételed: lasagne, tortilla
Kedvenc tantárgyad: matematika, testnevelés

Szabó Bulcsú vagyok, Zala megyében, Zalaegerszegtől nem messze Bagodban élek családommal. A helyi általános iskola 5. osztályos tanulója vagyok. Autóversenyzői pályafutásom 7 évesen kezdődött egy Trabant volánja mögött, a Roncsderby Ob ifi I. kategóriájában. Következő évben már az ifi II. kategóriában a nálam 4-5 évvel idősebbekkel versenyeztem hasonló lebonyolítási rendszerben, mint a Rallycross. Ezzel párhuzamosan Dömsödön, az ottani Autocross pályán is versenyeztem és az éves értékelésben 2. helyezett lettem. 2016-ban lehetőségem nyílt hogy induljak a Rallycross Junior Kupában, ahol 4. helyen zártam az évet. Sok minden iránt érdeklődöm, de az autósport és az azzal kapcsolatos dolgok kötik le legjobban az érdeklődésem.

matezsoltee

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ