Az ötödik győzelem is megvan!

Az ötödik győzelem is megvan!

MEGOSZTÁS

A nyári szünetet követően sima győzelmet aratott a Vincze Marci – Szauter Zita kettős az FRT Kupasorozat hatodik, szeptember 16-ai állomásán.

Vincze Marci:

„Sima verseny volt a mostani, pedig sokan voltunk, majd 80 autó rajthoz állt a legutóbbi fordulóban. Egy Subarus pilótával meccseltem, de nem volt igazán szoros a küzdelem. Sikerült mind a 4 futamot megnyernem és 3-4 másodperc mindig volt közöttünk körönként. A júliusi futam után sokan panaszkodtak a keskenyebb, rossz út miatt, a rendezők pedig mostanra kivették azt a szakaszt, de így is élvezhető volt a pálya.

Reggel picit csöpögött az eső és elég hideg volt, de délutánra kiváló időnk lett, kifejezetten meleg volt. Még a reggeli tréningen megforogtam egyszer és mind a négy gumit el kellett dobni azonnal. Megpördültem, nyomtam a féket és teljesen vászon alá kopott mind a négy abroncs egy tenyérnyi foltban, mert annyira érdes a repülőtéri aszfalt. Ezt leszámítva semmi extra nem történt velünk. Jól működött minden, Zita és a csapat is remekül tette a dolgát, ráadásul meglátogattak a barátaim is a versenyen, úgyhogy kiváló volt a hangulat!”

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ