Ausztriában kezdik a szezont – CREDOBUS – LPWMSport – Rebenland Rally

Ausztriában kezdik a szezont – CREDOBUS – LPWMSport – Rebenland Rally

MEGOSZTÁS

Első éles 2018-as bevetésére készül a CREDOBUS – LPWMSport párosa a Lovász Pál – Kürti Tamás duó, akik a négy napos ünnepben nyugat felé veszik az irányt, ahol részt vesznek a Mitropa Rally Kupa idei első állomásán a Rebenland Rally-n.

Pál és Tamás már a tavalyi évben már belekóstolt a külföldi versenyzés adta lehetőségekbe és az idei évben az Országos Rallye Bajnokság mellett több nemzetközi megmérettetést is beterveztek.

„A tavalyi évben nagyon megtetszett nekünk a külföldi versenyek légköre, hiszen nagyon jó hangulatú atmoszféra fogadott minket mindenhol, ezért úgy érzem, ott jobban versenyzőszámba vesznek minket” – kezdte a beszélgetést Kürti Tamás, aki az idei évben a navigálás mellett a csapatvezetői tevékenységet is ellátja.

Szinte olyan lesz ez az osztrák verseny, mintha itthon lennének más jellegű pályákon, mert a csapat mellett egy mini bajnokságnyi magyar páros is követi őket.

„Nagyon komoly mezőnybe csöppenünk bele, hiszen az osztrák menők mellett cseh, szlovák, német és magyar párosok is indulnak majd a versenyen. Több WRC és R5-ös autó is lesz majd a mezőnyben” – tette hozzá Tamás.

A Mitropa Kupa további versenyein is szeretnének majd rajthoz állni, jelenleg öt verseny szerepel az előzetes naptárban.

„Szeretnénk minél előkelőbb helyen végezni a hétvégén és belerázódni a versenyzésbe, hiszen jövő hét végén már az Eger Rallye pályáin, haza közönség előtt kell bizonyítanunk” – zárta a beszélgetést Tamás.

 

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ