A WRC SpeedAgro Rally Argentina futama (is) elhalasztva!

A WRC SpeedAgro Rally Argentina futama (is) elhalasztva!

MEGOSZTÁS

A koronavírussal (COVID-19) kapcsolatos globális fejlemények eredményeként a FIA WRC promótere bejelentette, hogy a WRC negyedik fordulóját, az április 23-26. között megrendezésre kerülő SpeedAgro Rally Argentina futamát elhalasztják.

Oliver Ciesla – A WRC promóterének ügyvezető igazgatója: Megértjük az argentin hatóságok döntését a vírus terjedésének megakadályozása érdekében, különösen egy olyan esemény kapcsán, ahol nagy tömegben fordulnak meg a rajongók. Sajnáljuk a halasztás tényét. Minden érintett fél szorosan együtt fog működni, annak érdekében, hogy minél hamarabb megtaláljuk a futam lehetséges új időpontját.

Carlos García Remohí –  Automóvil Club Argentino (ACA) Sportbizottság elnöke: Csalódást okoz számunkra a kialakult helyzet, de egy olyan világprobléma előtt állunk, amely meghalad bennünket, de megértjük, hogy mindenki egészségének védelme a fő prioritás.

David Eli a rally szervezőbizottságnak elnöke: Nagyon sajnáljuk, hogy meg kellett hoznunk ezt a döntést a SpeedAgro Rallyval kapcsoltban. Ma azonban a prioritás a versenyzők, a csapatok, a futam előjáróinak és szurkolók egészségének és jólétének megőrzése. Reméljük, hogy mihamarabb megtudjuk rendezni a 40. futamot.

matezsoltee

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ