A Hyundai Motorsport Customer Racing bemutatta, az új i20 N Rally2 autóját

A Hyundai Motorsport Customer Racing bemutatta, az új i20 N Rally2 autóját

MEGOSZTÁS

A Hyundai Motorsport Customer Racing bemutatta az új i20 N Rally2 autójukat, amelyet nemzetközi, nemzeti és regionális ralisorozatokban versenyző pilótapárosoknak terveztek.

A vadonatúj i20 N a sorozatgyártású autó alapjaira épül, amely magába foglal számos olyan elemet, amelyet a motorsport világa ihletett a Hyundai N identitásának részeként

Az i20 N Rally 2 az i20 R5-sel szemben az autó minden területén javulást jelent, tükrözve a Customer Racing növekedését 2015-ös alapítása óta.

Andrea Adamo: A Hyundai i20 R5 volt a Hyundai Motorsport Customer Racing első autója, az új i20 N Rally2 pedig megmutatja, milyen messzire jutottunk a részleg alapítása óta eltelt öt évben. Az elkötelezett tervezői és mérnöki csapatunk által elvégzett tervezési munkának köszönhetően az új autó minden területén javulást ért el az eredetihez képest. Most arra összpontosítunk, hogy teszteljük az autót a tervezés minden aspektusának továbbfejlesztése érdekében, mind a teljesítmény, mind a megbízhatóság javítása érdekében, miközben biztosítjuk, hogy a  kezelhetőség lehetővé tegye ügyfeleink számára a lehető legjobb eredmények elérését, amikor is jövőre elkezdhetnek versenyezni az i20 N Rally2-vel.

matezsoltee

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ