A dühös Adamo változásokat ígér a katasztrófálisra sikeredett Monte után

A dühös Adamo változásokat ígér a katasztrófálisra sikeredett Monte után

MEGOSZTÁS

A Hyundai Motorsport csapatfőnöke Andrea Adamo változásokat ígér, miután a csapat számára kiábrándítóan sikerült a 89° Rallye Monte Carlo futama.

A koreai alakulat a múlt hétvégén zajlott Rallye Monte-Carlo-t követően 22 ponttal maradt el a Toyota Gazoo Racing mögött a szezonnyitón, ahol az egyetlen reménysugár Thierry Neuville és új navigátorának Martijn Wydaeghe harmadik helye volt.

Ott Tänak a két csütörtöki gyorsot követően vezette a ralit, de a szombati két defekt és csak egy pótkerékkel rendelkező észt kiállni kényszerült. Mivel felnin érkezett vissza a szervizparkba, szabályszegése miatt egy versenyes felfüggesztett büntetést kapott.

Dani Sordo ötödik lett navigátorával Carlos del Barrióval, utolsó közös versenyükön, miután végig küzdöttek a feltételekkel és az autóval .

Adamo ezek után változásokat ígért a jövő havi finnországi Arctic Lapland Rallyra – (február 26-28.)

Személy szerint sok mindent, alaposan át kell gondolnom , mert amit a hétvégén láttam korántsem volt olyan, amelyre büszke lehetnék és elégedett. Változtatnunk kell a felkészülésünkön.

A rali ugyanúgy fejeződött be , mint az egész hétvégénk. Kiábrándítóan. Nem tudom, hogy az emberek felkészültsége, vagy valami más miatt, de  mai nap [vasárnap] ismét megmutattuk a határainkat.

Az biztos, hogy nem voltunk nyomás alatt, mert csak nyalogattuk a sebeinket és próbáltunk előrébb jutni.

Craig Breen fogja a Hyundai harmadik autóját vezetni a szezon során Sordóval osztozva. Neuville és Tänak mellett az ír pilóta lesz a tagja tagja a szezon egyetlen havas futamán a Rovaniemi székhelyű Arctic Rally Finland Powered by Capitalbox-on.

matezsoltee

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ