180 fokos fordulat

180 fokos fordulat

MEGOSZTÁS

Változatos fordulatokkal, de készen állnak a CREDOBUS-LPWMSport versenyzői a hétvégi Steelvent Ózd Rally-ra.

Lovász Pál nem tervezte az ózdi indulást, ám miután Turán Frigyes kibérelte a csapat i20-as Hyundai versenyautóját, mégis úgy döntött, el kell menniük a versenyre. Autó hiányában viszont új irányba kellett fordulniuk és a Botka Team Európa Bajnokságról ismert Skoda Fabia R5-öse mellett tette le a voksát. A fiúk már túl vannak az első teszten és nagyon pozitív benyomást tett rájuk az autó.

„Régóta szerettünk volna kipróbálni egy Skodát és most kapóra jött a helyzet. Hétfőn mentünk vele körülbelül 20 kilométert és nagyon tetszett. Nagyon kezes volt minden és élvezetes vezetni, ha a Hyundai-hoz kellene hasonlítanom, akkor sokkal finomabban lehet menni vele” – összegezte a tesztet Kürti Tamás.

A csapat Mitsubishis versenyzője Tábori Ákos a virtuálisan szabadon maradt Kürti Tomival tervezte a versenyét, ám Pál visszatérése után Ákosnak új navigátor után kellett nézni.

„Ezen a versenyen is Nagy Attilával indulok és köszönöm neki, hogy egy kemény múlt heti Barum Rally után bevállalja, hogy velem jöjjön. A célom továbbra is, hogy megtartsam a kategória második helyét a bajnokságban” – tette hozzá Tábori Ákos.

Igaz Ózdra nem írták ki a Peugeot 208 R2 Kupát, de a hazai versenyén mindenképp indulni szeretett volna a Riskó Dániel – Adorján Szabolcs páros.

„Felszabadultan autózhatunk a hétvégén, nem lesz rajtunk a nyomás, hogy odategyük magunkat a Kupában. Ennek ellenére szeretnék bizonyítani hazai pályán” – árulta el Riskó Dániel.

A CREDOBUS-LPWMSport csapata új párost köszönthet a színeiben, 2007 után újra versenyautóba ül Niesz Ferenc, aki Begala Tamással az oldalán az ORC 2WDplussz kategóriájában szeretné megmutatni, hogy nem felejtett el versenyautót vezetni. A srácok egy BMW 1M-t állítanak csatasorba és céljuk, hogy ott folytassák, ahol Feri 11 éve abbahagyta.

„Győzelemre éhes típus vagyok és ehhez is tartom magam a hétvégén. Köszönöm a csapatnak, hogy lehetővé teszik számomra, hogy egy népes bajnokságban térhetek vissza a rally-ba” – zárta a beszélgetést Feri.

Partnereink: CREDOBUS, KF Service Solutions Kamion Fényező Kft., M6 L.O.G Kft., Expert Lajta Kft., TPA csoport Magyarország, DE BUS Gmbh, Bus Center Kft., Geri Ügyvédi Iroda, Skuba, diesel DR, Hunnoid, KF Minibus

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ