Újabb győzelemért járó kupa a magasban – Vincze Marci – Lugosi Lilla...

Újabb győzelemért járó kupa a magasban – Vincze Marci – Lugosi Lilla – XV. FRT.hu 2. forduló

MEGOSZTÁS

Vincze Marci és csapata számára a derűs időjáráshoz hasonlóan, fényesen, a dobogó legfelső fokán végződött a hétvége.

2018.05.05-én volt a kiskunlachazai FRT kupa második fordulója, ahol Vincze Marci a tőle már megszokott abszolút 1.helyet tudhatta magáénak.

Marci! Mesélnél nekünk a hétvégi versenyen elért eredmény technikai hátteréről?

Most jobban készültünk erre a versenyre, mindenképpen nyerni szerettünk volna. Szép időnk volt, a pálya nyomvonala, iránya más volt, mint az előző versenyen. Jól sikerült minden körünk, az összes szakaszt nyerni tudtuk. Az autó nagyon jól muzsikált, hibátlanul. Új hátsó difit kapott a verseny előtt. A harmadik körben egy felettünk leszálló repülő kicsit megzavart minket.

Az általad is említett száraz, napos időben mennyire alakult át a pálya?

Most, hogy száraz volt az útfelület, nem változtak a köridők, mind a 4 kör hasonló volt. Jó volt a tapadás, nagyon élveztük az összes gyorsaságit.

– Volt nagyon emlékezetes pillanat, amire szívesen gondolsz vissza?

– Az a repülőgép, ami majdnem a fejünkre szállt… Hát az eléggé emlékezetes volt. Az árnyékát egy szembe jövő autónak gondoltam egy pillanatra. Lilla meg is ijedt egy kicsit, hogy hogyan jöhet velünk szembe egy másik versenyautó, de ez az érzés csak egy pillanat volt, aztán rájöttünk, hogy a repülőgép árnyéka.

 

– Vissza tudtál vágni a múltkori második helyezésért?

– Sajnos nem, mert a múltkori verseny gyöztese sajnos most nem állt rajthoz, így nem tudtunk revansot venni. Majd legközelebb!

– Az új navigátorod, hogyan teljesített a második versenyén?

– Nagyon jól felvette a tempót. Az első körben kicsit lemaradt de a második körtől profi navigátorokat túl ugorva 100%-ot hozott.

– Lilla te hogyan láttad ezt a 4 kört a jobb oldalról, hogyan értékelnéd a második versenyedet?

Szerencsésnek mondhatom magam, hogy Vincze Marci mellett ülhettem. Ismét nagyon gyorsan ment mind a 4 körben, próbáltam helyt állni, mint navigátor.

Vincze Marci:Köszönöm a csapatnak, a navigátoromnak és a partnereinknek, ez most egy kerek hétvége volt!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ