Váltás a Hyundai élén! Michel Nandan megy, Adamo Andrea jön

Váltás a Hyundai élén! Michel Nandan megy, Adamo Andrea jön

MEGOSZTÁS

A 2019-es FIA WRC kezdete előtt a Hyundai ma hivatalosan bejeletette, hogy Michel Nandan hat év után távozik a csapat éléről. Nanda vezetése alatt – 2014 Monte Carlo Rallye – 10 futamgyőzelem és három konstruktőri ezüst került az alzenaui csapat birtokába. 

Az olasz Andamo Adamo követi a távozó csapatvezetői posztban azonnali hatállyal Nandant . Adamo a meglévő feladatai mellett – i20 R5 és i30 N TCR programokkal – látja el új feladatát. 

A Hyundai Motorsport őszinte köszönetét fejezi ki Michelnek a csapat által az elmúlt hat év során elért eredményekért és a legjobbakat kívánja neki a jövőben.

Hyundai Motorsport Média

Fotó: Hyundai Motorsport GmbH

Lezárult egy korszak Alzenauban. 2018-ban Neuville és a Hyundai gyakorlatilag elbukta a VB címet. A zuhanyhíradó szerint a dél-koreai gyár vezetése kényszerítette ki a váltást. Bár a Hyundai tagadja 2018. végén a Hyundai Motor Corporation és a Hyundai Motorsport előjárói személyesen találkoztak és ott született meg a személyi váltás. Megérkezett Loeb! Nyerni akarnak! Meglátjuk, hogy az új seprő, hogyan fog seperni! 

matezsoltee

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ