Úgy érzem, több volt a szituban! – Rédei József, Magyar...

Úgy érzem, több volt a szituban! – Rédei József, Magyar Kupa -1600 Opel Astra G

MEGOSZTÁS

Rédei József, 

Magyar Kupa -1600 Opel Astra G

Slovakiaring

Úgy érzem, több volt a szituban!

A slovakiaringi szezonnyitó futamon Rédei Józsi az ötödik helyen zárta a Magyar Kupa küzdelmeit. A szombat nehezen indult, ugyanis közel másfél órás várakozást követően tudott csak elrajtolni a kategória mezőnye. A vasárnap biztató momentumokkal jelezte, hogy egy csipetnyi szerencsével messzebb is eljuthatott volna a futamot elégedetten értékelő pilóta.

Rédei József:  Az edzésköröm jól sikerült, így bizakodva vártam az Astrával első előfutamot, ami igen csak elhúzódott, majd másfélórát vártunk a rajtig. Nem zsibbadtam el, mert a kollégákkal beszélgettünk jó hangulatban a rajtrács felé.  A rajtom nagyon jól sikerült, az első kanyarban a második helyen álltam, annak ellenére, hogy nem láttam a rajtjelzést, hangra indultam el. Utána sajnos volt egy mellé váltásom, ami miatt visszacsúsztam a harmadik helyre. Végül az abszolút negyedik helyen míg a kategóriámban a harmadik helyen zártam a szombatot.

A vasárnap komoly csatákat hozott, ami az Astra karosszériáján is nyomokat hagyott. Egy tízedik és egy hatodik hellyel zárta Józsi az előfutamokat. Az első elődöntő második sorából sikerült a döntőbe jutás, ahol az előzetes terveknek megfelelően a minél eredményesebb szereplés volt a kitűzött cél.

Rédei József: A döntő után úgy érzem magam, mint az öreg király, akinek az egyik szeme sír, míg a másik nevet. Harcos hétvégén vagyunk túl, a technikai tökéletesen működött , annak ellenére, hogy az autóm karosszériáján több test, test elleni küzdelem is nyomott hagyott. Sajnos a döntő startjában kiugrottam, így két joker kör várt rám. Úgy érzem, több volt a szituban! Ennek ellenére boldog vagyok a biztató szezonkezdetnek köszönhetően, a célom nem változott, minél többet dobogóra állni.

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ