Tomracing Motorsport – Kecskeméti Márk holtversenyben az élen!

Tomracing Motorsport – Kecskeméti Márk holtversenyben az élen!

MEGOSZTÁS

A Tomracing Motorsport Supermoto versenyzői izgalmas hétvégét tudhatnak maguk mögött. Az Euroringen megrendezett fordulón Kecskeméti Márk és Hartmann Ferenc is mindkét futamon kemény csatákat vívtak. Márk összetett első helyet ünnepelt, míg Feri a második pozíciónak örülhetett. A kupasorozat pontversenyében 10 forduló után Márk holtversenyben áll az élen Ónodi Benjáminnal, így az utolsó október 1-ei forduló fog dönteni!

feri-es-markKecskeméti Márk, Supermoto Prestige:

„Egész szombaton jól működött minden, rendben volt a tempónk, egyedül a szeszélyes időjárás okozott némi fejtörést. A szabadedzést megelőzően kisebb kapkodást okozott, hogy gyorsan kellett váltani abroncsot, valamint beállításokat is az eleredő eső miatt. Az időmérő edzésen már száraz körülmények vártak bennünket, itt a második helyet sikerült megszereznem, de cseppet sem voltam csalódott. A versenyeken igyekeztem taktikusan motorozni, fejben összerakni a lehetséges előzési pontokat. Az első futamon a rajtnál kicsit beragadtam, és másodikként végeztem, ám a következőben sikerült győznöm!” – mondta el Márk, aki a legtöbb pontot gyűjtve az összetettben is az élen végzett.

mark_dobogo

Hartmann Ferenc, Supermoto S2: 

„Márkhoz hasonlóan engem sem kíméltek az időjárás viszontagságai. A szabadedzés a megfelelő beállítások keresgélésével teltek, és azt gondolom ezek igazán jól sikerültek! A kvalifikáción az első helyen végeztem, titkon reménykedtem is a jó eredményben, hiszen fekszik nekem az Euro-Ring, szeretem ezt a pályát. A versenyeken jó rajtokat vettem, mindkét alkalommal az erősebb, első osztályú versenyzőkkel és motorokkal küzdöttem! Összesítettben a második helyen végeztem, ami kis szerencsével talán lehetett volna jobb is. Az abroncsokkal és a futóművel történő küszködést leszámítva igazán örülök a második helyezésnek!” – zárta mondandóját Feri.

Biel Richárd, a Tomracing Motorsport csapatvezetője:
“Nem egy általános hétvégén vagyunk túl, a változatos időjárás mindenkit próbára tett. Ugyanakkor komoly futamokat vívtak a fiúk, Márk mindkét futamon keményen motorozott és harcolt az első helyért, amit végül csak a második futamon tudott megszerezni tetemes előnnyel. Feri a jó rajtoknak köszönhetően a nagyobb kategóriával csatázott és bár a gumik nem bírták alatta, jól zárta az íveket és megérdemelten lett dobogós.
Az összetettben Márk holtversenyben az élen, Feri pedig a harmadik helyen, így az utolsó euroringi forduló igazán fontos lesz mindkettőjüknek.”

A csapattal kapcsolatos hírek elérhetők itt, a facebook oldalon is.

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ