Technikai hibák és dobogók a Kakucs Ringen!

Technikai hibák és dobogók a Kakucs Ringen!

MEGOSZTÁS

A hétvégén a Kakucs Ringen is versenyben volt a Tomracing Motorsport Team, a MAMI kupán ás OB-n vettek rész fiaink. A Supermoto kupában is képviseltette magát a csapat, és a „megszokott” dobogók sem maradtak el!

Aszalós Ádám, Surányi Zoltán és Surányi Balázs mindkét napon a Trofeo Motorline sorozatban álltak rajthoz, több-kevesebb sikerrel:

Aszalós Ádám balszerencsés fordulót tudhat maga mögött, ám ez nem szegte kedvét, a következő versenyen újból visszatérne a győzelmi ösvényre:

„Szombaton technikai hibákkal bajlódtam, már az időmérő sem sikerült, aztán a futamot fel is kellett adnom. Sajnos vasárnap sem lett jobb a helyzet, az első etapban ismét műszaki probléma hátráltatott, ám ezt még sikerült a piros zászlós fázis és az újraindítás között orvosolni. Utána viszont sajna elestem, és a második versenyen már nem is tudtam rajthoz állni. Ez is része a sportnak, megyünk tovább előre!”

Surányi Zoltán és Surányi Balázs jól muzsikáltak, Zoltán ezúttal túljárt a technika eszén, Balázs pedig újfent parádézott:

Szombaton az idősebb Surányi egy negyedik helyet gyűjtött be, bár elmondása szerint nem igazán találta motorja stabilítását. Vasárnapra aztán sikerült kiküszöbölni a hiba okát, ez második és negyedik pozíciót – összetett második helyet ért Zolinak! Balázs egész hétvégén szépen küzdött, jóval gyengébb gépével is felvette a harcot a mezőnnyel. Szombaton a nyolcadik helyen ért célba, de vasárnapra megtáltosodott az ifjú. Ellustult motorja, és esése sem tudta útját állni, a szemtelenül fiatal srác mindent kiadott magából, negyedik-ötödik helyezéseit különdíjjal jutalmazták a szervezők!

Hartmann Ferenc dupla dobogót hozott el, nem elégedetlen, de azért következőleg ő is visszatérne a pódium legfelsőbb fokára:

„Nem volt egyszerű menet, az első versenyen buktam, és visszaestem az utolsó helyre. Onnan kellett magam felküzdeni, ez sikerült is, egészen a harmadik helyig tudtam előrejönni. A második futamon harmadikként csíptem meg a rajtot, de nem voltam képes feljebb verekedni magam a futam végéig.

Nem találtam helyet, rést az előttem haladó versenyző megelőzéshez, és az sem segített, hogy egy lekörözés alatt nagyon sokáig feltartottak. Összességében nem panaszkodom, a bajnokságban továbbra is az élen állok.”

Képek: Török Krisztián / Aszalós Veronika / Boross Piroska

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ