Sedlacanytól Máriapócsig – Csendes Zsolt

Sedlacanytól Máriapócsig – Csendes Zsolt

MEGOSZTÁS

Csendes Zsolt

#444, SupertouringCar , BMW M3

TOTAL Pünkösdi Rallycross Parádé

Sedlacanytól Máriapócsig

Végre elkészült az “Öregasszony” új motorja. A motor nagyon erős, míg az autó súlyelosztása rendkívül jó lett.  Újra az Opel Ascona 400 vágtunk neki a csehországi CEZ futamnak.

Nem indult valami fényesen a versenyhétvégénk, mert az első időfutamban eltörött a váltókar, míg a másodikban felakadt a gáz, az autó jobb eleje is megsérült miután ütköztem a partoldallal. A kaland után megsérült az autó jobb első futóműve is, amit a fiúk megjavítottak. A harmadik előfutamban tudtam csak “jól menni”.

Változtattunk az autó hátsó futóművén is. Azonban az autó ennek köszönhetően minden egyes gázadás után a bal hátuljával kitört.

Az új szervó sem vált be. Nehéz a kormány továbbra is és  kicsi a kormányszöge is. Így nem csoda, hogy az összetettben a nyolcadik helyen zártam.

A futam után úgy döntöttünk, hogy félreállítjuk az Öreglányt  mindaddig amíg a futómű-problémáink meg nem oldódnak. Jelenleg egy mérnök csapat dolgozik rajta annak érdekében, hogy újra egy kezes bárány legyen.

Maggoraban újra Tajmel Tibi a képbe került BMW-vel indultam. Az olaszországi CEZ futam már több sikerélményt adott, mint a csehországi. A négy előfutamból hármat megnyertem, míg a harmadikban volt műszaki problémám az elszakadt gázbovden miatt.

A döntőben nem tekertem fel a rajtprogramot. Befulladt az autó és az első körben,így azonnal a jokeren találtam magam. A második helyen zártam remek küzdelemben Pospihalla lés Schandenhoferrel.

A máriapócsi TOTAL Pünkösdi Rallycross Parádén Tibi BMW-jével állok rajthoz, azzal a céllal, hogy a lehető legjobban érezzük magunkat . Tibi Tótkomlóson egy rallysprinten áll majd rajthoz. Hiányozni fog, de sebaj, több pia fog maradni! 🙂

Támogatók: autojavitas.net, Rió-lámpastudio KFT, bereljautot.com, Artemide, Car-őr, Castrol

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ