Albán rali Lallerrel!

Albán rali Lallerrel!

MEGOSZTÁS

Megkezdődött az albán rali felvezetése, amelynek Horváth Lajos révén magyar indulója is van. Laller holnaptól fogva egy héten keresztül húzza majd a gázt, a cél pedig a jövő évi Dakarra történő felkészülés!

A megérkezés után munkába is lendült a váci motoros, hiszen a gépátvétel procedúráján túl kellett esni. A napi teendői végeztével mesélt nekünk:

“Az idefelé vezető utunk nem volt egyszerű, a montenegrói határnál ugyanis akadtak olyan problémák, ami után bőszen vakargattuk a fejünk. Szerencsére minden megoldódott, és több mint fél nap elteltével célt értünk. Az Albániával kapcsolatban még élő, és helytelen balkáni beidegződés gyorsan megdőlt. Az ország gyönyörű, az emberek kedvesek, maga a rendezvény pedig színvonalas!

Túl vagyunk a gépátvételen, minden rendben, a motor kész a csörtére, ahogy én is alig várom már a kezdést! Az itinert megírtam, most már csak pihennem, és finomhangolnom kell. Holnap a rajtceremónia után bemelegítés gyanánt háromszor 35 km vár ránk, aztán pünkösd hétfőn rendesen belecsapunk a lecsóba!” – összegzett Laller.

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ