RIPORTFILM Laller pályafutásáról

RIPORTFILM Laller pályafutásáról

MEGOSZTÁS

Mindig nagy dolog, ha egy sportoló pályafutását riportműsorban hosszasan taglalják. Amikor olyan dolgok is felszínre kerülnek, amelyekre a megszokott néhány perces kérdezz-felelek alatt esély sem mutatkozik. Külön öröm, ha ez egy motorsportban tevékenykedő személlyel történik – reméljük hagyomány születésének lehetünk tanui!

Horváth Lajost, becenevén Lallert szinte mindenki ismeri Vácon. A sportember országosan is széles körű népszerűséget szerzett, köszönhetően szerénységének és a Dakar szereplésért folytatott szimpatikus küzdelmének. Az Európa bajnok és Dakar Rally résztvevő a Hatoscsatorna Foci és Sport riportműsorának vendégeként hosszasan mesélt karrieréről.

Az ötven perc tiszta műsoridő alatt betekintést nyerhettünk a kezdetekbe, Lajos inspirációiba, sok-sok apró részlettel, eddig rejtve maradt érdekességekkel megspékelve. A Dakaros bátran beszélt az őt bíráló irigyekről is, akiknek elért eredményeivel és saját álmainak megvalósításával igyekszik „megfelelni”.

A negatív hangok elhanyagolhatók, hiszen egyre gyakrabban és mind több helyről kap meghívást-felkérést a Laller Racing Dakar Team töretlen érdeklődésnek örvendő pilótája:

„Gyúrunk a Raid of The Champions nyírádi menetére, de közben egyéb kellemes kihívások is terítékre kerültek. Hamarosan Dakaros előadást tartok majd kisiskolásoknak, amelyet legalább olyan izgatottan várok, mint a közeljövő feladatait!” – zárta mondandóját a felpörgött Laller.

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ