Ogier az M-Sportot választotta!

Ogier az M-Sportot választotta!

MEGOSZTÁS

02_2016-wrc-12-bk3-0988

msport_ffrs2017Sebastien Ogier az M-Sportot választotta! A négyszeres világbajnok aĺáírt Malcolm Wilson csapatához a 2017-es évre!

Így az Ogier – Tänak kettőssel vág neki a cumbriai alakulat a FIA WRC új korszakának.

Miután a múlt hónapban tesztelte az új Ford Fiesta RS WRC-t Ogier meggyőzte az autó teljesítménye és a Malcolm Wilson által vezetett csapat jövőbeli tervei.

Ogier és navigátora Julien Ingrassia már régóta szerepelt Malcolm Wilson kívánságlistáján. A FIA WRC-ben  2008-ban bemutatkozó immáron négyszeres világbajnok  francia pilóta  38 futamgyőzelemmel, 56 dobogós helyezéssel  és 475 szakaszgyőzelemmel rendelkezik – így a jelenlegi pilótapiac legkeresettebb versenyzője.

A mindössze 39 nap múlva kezdődő Monte Carlo Rallye-t az M-Sport felfokozott izgalommal várja, hiszen egy Ford Fiesta RS WRC fogja viselni az #1 rajtszámot.

Ogier: Számos új dolog vár ránk, amit nagyon várok ebben a szezonban.  Új generáció WRC-nk és egy új csapatunk van, ami minden bizonnyal egy izgalmas időszak lesz.

Alig van időnk, hogy odaálljunk a Monte Carlo Rallye rajtvonalára és szabadidőnk sem lesz addig nagyon a Ford Fiesta WRC-vel, de tisztában vagyunk a kihívásokkal és látjuk, hogy Malcolm és csapata mennyire ki van éhezve a sikerre.

Vicces, arra gondolni, hogy alig néhány hónappal ezelőtt a Wales Rally GB egyik fórumán ahol azt mondtam, hogy milyen jó lenne vele együtt dolgozni egy nap. Nem is gondoltam volna akkor, hogy ez a pillanat ilyen hamar elérkezik, de itt vagyunk.

Nagyon várom a közös munkát az M-Sporttal és azon leszünk, hogy visszajuttassuk őket a dobogó tetejére.

Malcolm WilsonA Monte-Carlo Rallye-n úgy indulunk, hogy az #1-es rajtszám egy Ford Fiesta RS WRC ajtaján lesz és az elmúlt évek legerősebb pilótapárosával. Az, hogy izgatottak vagyunk a szezon előtt az enyhe kifejezés. Hiszünk abban, hogy egy kivételes autót sikerült összehoznunk és a lehető legjobb pozícióban vagyunk neki ennek az új és izgalmas korszaknak.

Nem csinálok abból titkot, hogy mennyire szerettem volna együtt dolgozni Sebastiennel és Juliennel. Fantasztikus érzés őket a csapatunkban tudni. Hihetetlenül keményen dolgoztunk azért, hogy szerződtessük őket és higyjék el, hogy a Ford Fiesta WRC az az autó, amely a legjobb arra, hogy megvédjék a bajnoki címüket. 

Ott és Martin is felsorakoztak mellénk ebben a pokolinak ígérkező szezonban. Ott egy lenyűgöző évet tudhat maga mögött egyenletes tempójának köszönhetően. Ő játszotta a főszerepet az új autó fejlesztésében. Biztos vagyok abban, hogy első kézzelfogható győzelem már nincs messze.

matezsoltee

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ