Murvát hoz a Mikulás

Murvát hoz a Mikulás

MEGOSZTÁS

 

kurtosmikulaselott

Úgy látszik Kurtos Róbert nem bírja kis időre sem abbahagyni a versenyzést. Az utolsó utáni pillanatban úgy döntöttek régi navigátorával, László Istvánnal, hogy idén mennek még együtt egy murvás futamon. Erre tökéletesen megfelel számukra a Mikulás Rali.

 

Robi és csapata nemrég igencsak jó szájízzel tért haza az ózdi futamról. Terveik között a Szilveszter Rali szerepelt még, de úgy látszik meggondolták magukat és indulnak a Mikulás Ralin is. Robi mellett számos navigátor ült már, az egyik ilyen Pisti, aki hosszú idő után újra beül a J1-be. Semmi extrára nem vágyik Robi, csak arra, hogy kibírja a kocsi a veszedelmes pályákat, ami szó szerint gyilkolja az autókat. Na és persze a célba érés is fontos. Egy gyors revízió belefért pont abba az egy hónapba, mióta nem jártak versenyen. A Mitsubishin szerencsére nem sok munka volt, de beszélgetésünk alkalmával is pont azon dolgoztak, hogy bepáncélozzák a versenyautót.

Aki ismeri a szakaszokat, az tisztában van vele, hogy milyen állapotban kerülnek a szervizbe az autók egy-egy gyorsasági után, illetve a futam végén. Hát ezért szorgoskodnak még az indulás előtti este is a műhelyben a fiúk.

A helyismerettel nem lesz gondjuk, számtalanszor mentek már a Veszprém környéki pályákon. Nem éppen könnyű verseny áll előttük, de valamelyest felszabadultabban ülhetnek az autóban, hiszen nincsen igazi tétje már a bajnoki futamok befejeztével. Természetesen tisztában van Robi azzal, hogy a többi versenyhez hasonlóan ésszel kell menni, ha nem szeretné leamortizálni az autót a Szilveszter Rali előtt. A csapat összes tagja azon lesz, hogy ismét jól érezze magát mindenki és hasonló élményekkel távozzanak, mint Ózdról.

 

Reklámpartnereink:

Foam-System Kft. – Go Matrac; Fa-Forg-Tech Hungária Kft.; Katica Vendégház, Viadukt Mérnöki Kft.; Zemplén-Tölgy Kft.; Karádi Rendszerház Kft.; KZ Invest Kft.; North Racing Kft.; Rex Bau Kft.; Inter Cars Kft.; Csikó Tamás – Autófényező; Perla-X Kft.

Szöveg: Tiba Anita

Fotó: Tüsy Photo

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ