MNASZ: Oláh Gyárfás folytatná a munkát elnökként

MNASZ: Oláh Gyárfás folytatná a munkát elnökként

MEGOSZTÁS
Fotó: stomfoto.hu

Autósport-Magyarország
MNASZ: Oláh Gyárfás folytatná a munkát elnökként

Budapest, 2022. november 11., péntek (MTI) – Újra elindul a Magyar Nemzeti Autósport Szövetség (MNASZ) elnöki posztjáért Oláh Gyárfás, aki nyolc éve irányítja a szervezetet.

A sportvezető a hétvégi Zemplén-rali sajtótájékoztatója előtt pénteken azt mondta az MTI-nek, hogy programja mottójának megfelelően személye a “stabil, kiszámítható jövőt” jelenti az MNASZ számára, és bízik abban, hogy a tisztújító közgyűlésen a szavazók támogatni fogják ennek megvalósításában.
“Az elmúlt nyolc évben sikerült stabilizálnunk a magyar autósport helyzetét és megítélését, valamint a nemzetközi kapcsolatrendszerét. Utóbbira bizonyíték, hogy a Forma-1-es Magyar Nagydíjon Mohammed ben-Szulajm, a nemzetközi szövetség elnöke nagyon magas színvonalúnak nevezte az MNASZ elkötelezettségét, kiválónak titulálta a szövetségben folyó szakmai munkát, és mindenben biztosított a támogatásáról” – nyilatkozta Oláh Gyárfás. Emlékeztetett, hogy a koronavírus-járvány ideje alatt meghozott “jó és gyors döntéseknek” köszönhetően megmaradt a versenyzői létszám a szövetségben, és bebizonyosodott, hogy lehet bármilyen nehéz a helyzet, a környező országokkal ellentétben Magyarországon megrendezik a versenyeket.
A regnáló elnök szerint “stabil és összetartó az MNASZ vezetése, amely kijelöli az irányt, és arrafelé húzza a szövetséget”.
“Változatlanul a versenyzőket szeretném képviselni az MNASZ-ben, és az elmúlt nyolc évhez hasonlóan ezentúl is szinte minden hazai versenyen személyesen leszek jelen” – jelentette ki, és hozzátette, a nyolc éve a szövetségben vele együtt dolgozó sportszakmai tagok nagy többségének a bizalmát élvezi.
Csütörtökön Szujó Zoltán sportriporter közleményben jelentette be, hogy elindul az MNASZ elnöki posztjáért.
A szövetség tisztújító közgyűlését december 1-jén tartják.

skt \ sma \ bpt

MTI 2022. november 11., péntek 15:35

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ