Mindenki kösse fel a gatyáját

Mindenki kösse fel a gatyáját

MEGOSZTÁS

IMG_6266

Hangodi Zoltán

Nyírád – MNASZ Nyílt Rallycross Bajnokság, 5. futam

Supercar

Greinbachban sem voltam túl szerencsés itt Nyirádon aztán végképp nem. Mindig vannak apróbb hibák az autón, de ennek ellenére abszolút megbízhat. Nyilván többet kellene vele foglalkozni, de az utóbbi időben nem nagyon volt időnk csak arra, hogy gyakorlatilag csak lemostuk és a kötelező dolgokat végeztük el rajta. Fáradnak a dolgok… az egyik futómű alkatrészem eltörött a második előfutamban, befordult a kerék és irányíthatatlanná vált az autó, neki vágódtam a palánknak, a mentő hozott le a pályáról.

A harmadik előfutamban nem volt ki, mind a négy kerekem, ugyanis elrepült az egyik, miután eltörött a felnimnek az agya. Ez is mutatja, hogy nem vagyunk túl szerencsések.

A negyedikben sikerült egy  jó időt mennem. Nyilván ezt kellett volna csinálni mind a négy előfutam alatt és akkor bekerülhettem volna a döntőbe.

Alapjába véve élvezetem a versenyzést, amikor mehettem, mert az autó jó. Nyilván most lesz egy hosszabb szünet, így lesz időnk arra, hogy foglalkozzunk a Nissannal.

Nagyon élveztem, hogy egy ilyen népes mezőnyben versenyeztem. Ez a nyolcas RCE lebonyolítási rendszer nagyon bejön nekem. Nyirádot mindig is szerettem, van még hová fejlődni, az autóval is kell foglalkozni.

Főcsapás továbbra is a gyerek!

Nagyon örülök a sikereinek, bár nem vagyunk túl szerencsések, mert mindig történik vele valami , leszámítva azt, hogy nagyon gyors és megnyeri a versenyt. Nagyon bízom benne, hogy végre lesz egy olyan hétvége, ami mindkettőnknek összejön és felhőtlenül és problémamentesen  tudok autózni és ő is simán hozza majd a futamát.

A szeptemberi máriapócsi futamig mi indulunk a Tereprally Világ Kupa futamokon, míg Beni a Majerszky Gabiék versenyrendszerében a KakucsRingen fogja tesztelni az új autóját, ami egy óriási kihívás a számára. Jövőre feljebb lépünk a SupertouringCar -2000-es kategóriába,  Góth Viktor Opel Corsájával. Természetesen az idei szezont a Junior Kupában szeretnénk befejezni.

Nagy terveink vannak Benivel ebben a sportágban. Ha továbbra is ilyen okosan, összeszedetten fog versenyezni, tud gyorsulni és konstans módon hozza a köridőket, akkor hamar megérkezünk majd a nagy kategória élmezőnyébe. Mindenki kösse fel a gatyáját!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ