Győzelem Nyirádon az utolsó helyről

Győzelem Nyirádon az utolsó helyről

MEGOSZTÁS

IMG_5944

Hangodi Bendegúz

Nyírád – MNASZ Nyílt Rallycross Bajnokság, 5. futam

Junior Kupa

A greinbachban megszerzett második hellyel érkeztem Nyirádra. Az ötödik rajtkockából indulva lépdeltem folyamatosan előre a döntő alatt. Az osztrák futam egy  kicsit gokartos jellegű pályán zajlott ahol kevés volt a murva, de nincs mit tenni ez a verseny is a versenynaptár része menni kell , a legjobb köridőket kell megfutni és nyerni kell!

A futamot begipszelt kézzel teljesítettem, ugyanis a kéztőcsontjaim közül az egyikből letört egy darab, ami a kormány elfordításában nehezítette meg a dolgom. Ennek tükrében vágtam neki a futamnak.

 Az első előfutamban, mint a greinbachi futamon 13 helyezési ponttal kezdtem, mert egy  vitatott manőverem miatt kizártak. Mindig is a sportszerűségre törekedtem és ezután is arra fogok. Igyekszem ebből az esetből is tanulni.

Az előfutamokat nem zártam jól, az első előfutamos kizárás miatt az összetettben az 5. helyet tudtam csak megszerezni.

Az első elődöntőt sikerrel megnyertem a második sorból rajtolva. Ennek köszönhetően a döntő első rajtkockáját sikerül megszereznem.

A döntő futam előtt nagyon reménykedtem a győzelemben, ugyanis nekem voltak a legjobb köridőim a futam alatt. A rajt után igyekeztem elnyúlni Mátétól és a végén kimenni a jókerre kiharcolni a győzelemért.

Most majd három hónapos szünet vár ránk. Nem szeretnék ölbe tett kézzel ülni addig sem. A terveim szerint  rajthoz állok majd a KakucsRing Kupa futamain és komoly fizikális felkészüléssel készülök majd a hátralévő futamokra.

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ