Meglepetések a Magyar GP előtt. A boltokban a legfrissebb Autósport és...

Meglepetések a Magyar GP előtt. A boltokban a legfrissebb Autósport és Formula Magazin

MEGOSZTÁS

Meglepetések a Magyar GP előtt

A boltokban a legfrissebb Autósport és Formula Magazin

Megjelent Magyarország motorsportmagazinjának legfrissebb száma, amely a Magyar Nagydíj felvezetéseként most értékes nyereményjátékkal, valamint egy egészen egyedi, mobiltelefonnal háromdimenzióssá alakítható címlappal jelentkezik.

Persze ha csak önmagában rápillantunk a legújabb AFM címlapjára, már akkor is különleges látvány tárul elénk, hiszen a borító ezúttal rózsaszínbe öltözött az idénre szintén külsőt váltó Force India apropóján. A belső oldalakon a silverstone-i alakulat mexikói pilótájáról, Sergio Perezről olvasható egy hosszabb elemzés, aki a középmezőny legerősebbjeként is lassan kilátástalan helyzetbe sodródik, hiszen az élcsapatok rendre keresztülnéznek rajta. Perez egy exkluzív interjúban beszélt többek között ezen aggodalmairól is a lapnak.

Ám továbbra is a címlapnál maradva, a magazin emellett egy olyan alkalmazást fejlesztett olvasóinak, amihez foghatót nyomtatott médiumok körében még talán senki nem alkalmazott. Elég letölteni hozzá mobiltelefonunkra vagy tabletünkre az újságban mellékelt QR-kód segítségével a megfelelő applikációt, és az eszközt a címlap fölé irányítva máris 3D-ben mozgathatjuk az idei F1-es Ferrari versenyautót, mi több, büntetlenül égethetjük a gumit a vörös versenygéppel, amihez megfelelő motorhang is társul.

Nem marad azonban el a nyereményjáték sem, amelynek tétje két belépő az idei Magyar Nagydíjra, valamint egy nagyon különleges, a Toro Rosso istálló nevével fémjelzett Casio Edifice karóra. Az ajándékok megszerzésére eséllyel pályáznak mindazon olvasók, akik az AFM júliusi számának megvásárlása után a formula.hu/casio weboldalon regisztrálnak vagy jelzik előfizetésüket.

További témák a lapból:

– Hogyan viseli a versenyhelyzetet a Mercedes?

– Kanadai és Azerbajdzsáni Nagydíj versenyriport

– Ez volt a történelem öt legjobb Magyar Nagydíja

– Interjú: Riccardo Patrese, a Hungaroring mestere
– Interjú: Taki Inoue, akit elütött a magyar mentő

– Angolról magyarra: Miért nincs fönt Vettel Facebookon?
– Le Mans-i 24 órás: Dráma minden szinten
– Mentünk egy kört a DTM-es Audival
– Van-e jövője a jokerkörnek az autóversenyzésben?
– Tassi Attila a magyar közönség előtt vált nagykorúvá
– WRC: Az észt csodagyerek, akit már kétszer kirúgtak
– MotoGP: Lorenzo eddigi legnagyobb kihívása
– A horvát Enzo Ferrari csodaautói
– Hyundai Ioniq: Az elektronok támadása

A legfrissebb AFM a MotoGP, a rali-vb és a többi népszerű hazai és nemzetközi autósport-széria híreivel és háttéranyagaival megvásárolható az újságosoknál vagy előfizethető a formula.hu weboldalán.

 

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ