Mecsek Oldtimer Rallye – szombaton rajt Siófokon!

Mecsek Oldtimer Rallye – szombaton rajt Siófokon!

MEGOSZTÁS

Az utolsó engedélyek, visszaigazolások és rábólintások is megérkeztek, így véglegesnek mondható a Mecsek Oldtimer Rallye útvonala és időterve, így ezt nagy örömmel meg is osztjuk veletek. A rajt délben lesz, Siófokon az Erdei Ferenc 6 szám alatti, Kovács Autócentrum udvaráról. Itt reggel 9-től várjuk az indulókat gépátvételre, a rajt előtti szokásos formaságok elintézésére. Az első szakasz útvonala ez lesz:

A szombat délutáni útvonal

 

Az útvonalon két időellenőrző pont lesz, az egyik Igalon, a másik Magyarszéken pecsételési pont pedig Jágónakon.  A 160 kilométeres szakasz végén, nagyjából délután négy körül érkezik meg a mezőny a pécsi Búza térre, ahol egy kicsit a Zsolnay Fesztivál részei leszünk. Innen megyünk a Hotel Mediterránba, a szállodába.

Az esti szakasz fél kilenckor indul:

Az esti szakasz

Az esti, bő 60 kilométeres szakaszon egy időmérő pont lesz, Orfűn, a parkolóban.

A vasárnapi rajt tervezett időpontja tíz óra, és nagyjából 425 versenykilométer megtétele után délután háromra ér vissza a mezőny Siófokra, a rajt helyszínére:

A vasárnapi útvonal

Mint látszik, az útvonal amennyire csak lehet, eltér a szombatitól, így az ellenőrző pontok is mások lesznek. Időben Lengyelre és Miszlára kell megérkezni, a pecsétet pedig Tamásiban kell megszerezni az indulóknak.

További információk:

http://mecsekoldtimer.hu

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ