Maratoni verseny Nyíregyházán

Maratoni verseny Nyíregyházán

MEGOSZTÁS

Maratoni versenyre készül az MR Racing Hondás alakulata az ifj. Fogarasi Attila – Papp Tamás duó, akik a hétvégén, Nyíregyházán zárják le a 2018-as Országos Rallye Bajnokság szezonját.

A srácok bajnoki szezonja a verseny előtt a szabályoknak köszönhetően átalakult, ugyanis két versenyt kellett minuszolniuk. A Nyíregyháza Rally adta 1,5x-es pontok pedig nyitottabbá teszik a kategóriák végeredményeit.

„Biztosan nagyon nehéz és izgalmas versenyünk lesz Nyíregyházán, hiszen az év leghosszabb és talán legnehezebb futama vár ránk. Külön öröm számomra, hogy az elsőkerekes kupában olyan versenyzők is rajthoz állnak majd, akiket kiskoromtól a mai napig csodálok” – mondta ifj. Fogarasi Attila.

Pályák tekintetében is komoly kihívás lesz mindenkinek, hiszen nagyon régen nem rendeztek erre versenyt. Attila ezért nem is ismerheti ezeket a szakaszokat, ami miatt még komolyabban kell majd feldolgozni őket.

„Nem ismerem a pályákat, még kirándulni sem voltam erre soha. Belső felvételt is csak kettőről találtam, de ezzel szerintem sokan vannak így” – tette hozzá Attila.

Nem csak a versenyzőknek, de a csapatoknak és az autóknak is nagy kihívás lesz a közel 1000 kilométeres verseny, de mindenképpen megéri küzdeni, mert itt dől el a bajnokság.

„Az 5-ös kategóriában három pont hátránnyal vágunk neki a futamnak, amit vasárnap estére szeretnénk a magunk javára billenteni és a kétkerekes kupában is szeretnénk majd elérni a dobogót” – zárta a beszélgetést Ati.

Köszönjük Partnereinknek: Jégszilánk Kft., Zeljenka Vállalkozás Szerszámkészítő és Fémalkatrész Gyártó Kft., Mirelit Mirsa Zrt., TMI Épületmenedzsment Kft., Balogh Szerviz-Trans Kft., Sicon Computers, GPsped Kft., Persped Kft., Prior Kft., Alox Kft., White PSL Trans Kft., Unit Design Kft., PSL Hungary Kft., Röplap Bt., Twolex Kft., Bervent Hő – és Légtechnikai Kft., Telor Elektromontage Kft., Teherati 2006 Kft., RodeoMAX Internet Szolgáltató, Fiscat Online Pénztárgép, Berger Stanc Kft., KBT Dekor Hungary Kft., GULF Oil Hungary, Wavecom Informatikai Kft., Gamma-Modul Kft., Rolling Wash Kft., Lozandro Kereskedelmi és Szolgáltató Kft., Selmeczi és Társa Mérnöki Kft., Winkler Gumiszerviz, Etik Trans Kft., ER-FA 2000 Faipari Kft., Kedvenc Kereskedőház Zrt., Pannon Led Kft., Galvox Felületkezelő Kft., Kereken-Pálya Kft., Vents Hungary Bodorvent Kft., Autogumiplaza-Pirelli, Autósport és Formula Magazin, Rally Café Magazin

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ