Lappi dobogós pozíciót remél – Rally Guanajuato México 2020

Lappi dobogós pozíciót remél – Rally Guanajuato México 2020

MEGOSZTÁS

Esapekka Lappi és Janne Ferm – M-Sport Ford WRT – jó eredményben bíznak a FIA WRC 2020-as szezonjának harmadik futamán, a Mexikó Rallyn. A finn páros és a Ford Fiesta WRC egyre jobban összeérnek és azzal a céllal vágnak neki a Leon központú futamnak, hogy a legjobb pozíciók valamelyikét megszerezve a legjobb mexikói eredményüket érjék el.

Részvételek száma: 2
Legjobb eredmény: 11 (2018)

Esapekka Lappi: Minden alkalommal, amikor a Fiesta kormánya mögött ülök, egyre többet tanulok az autóról és egyre jobb a finomhangolása is, ami egyre jobban megfelel a vezetésemnek. Néhány problémás dolgon dolgoztunk Svédország után a múlt heti tesztünkön. Nem állunk messze a dobogótól. Ez a kihívás fog motiválni Mexikóban, mert azt hiszem ennek most meg kell történnie.

Egyre magabiztosabb vagyok a Fiestával, de Mexikó természetesen egy trükkös és egyedi futam lesz, amelyen hibátlan és hatékony vezetés szükséges. A nagy tengerszint feletti magasság azt jelenti, hogy gyengébb motorerővel fogunk versenyezni, így egy kisebb hiba kijavítása is hosszabb időt vehet igénybe. De! Az érzés jó, majd meglátjuk, hogy mit tehetünk.

Fotó: M-Sport Ford Media

matezsoltee

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ