Laller Racing Dakar Team – megvolt a bemelegítés

Laller Racing Dakar Team – megvolt a bemelegítés

MEGOSZTÁS

Tegnap délután kezdetét vette a HunGarian Baja, ahol az autós-motoros világkupás küzdelmek mellett az IOBC-sorozat (International Open Baja Challange) motorosai is teljesítették az első, bemelegítő szakaszt.

Ez tényleg csak lényegében átmozgatásra és a technika csekkolására volt elegendő, hiszen a bevezető szuperspeciálon mindössze 11 kilométert kellett megtenni. A mezőnyben természetesen ott van a Laller Racing Dakar Team is, amely ezúttal már három versenyzővel vágott neki a nívós viadalnak. Horváth Lajos csapatfőnök a saját versenyzése mellett amolyan jó tyúkanyó módjára szeretné a srácait is terelgetni:

„A versenyem mellett természetesen igyekszem minden rutinommal támogatni a fiúkat. A csapatfőnöki feladatokon kívül persze szeretném élvezni is azt, hogy húzom a gázt – és ez eddig tökéletesen működik is. A hangulat csúcs, a pálya szuper, már csak egyetlen kívánságom van: a vasárnapra előrejelzett eső kerüljön el bennünket, helyette inkább legyen kánikula. Jól viselem a forróságot!” – összegzett Laller.

Kárpáti Péter is élvezte az első rövidke szakaszt: „Jó volt, csak mire belejöttem, már le is kellett szállni a motorról. Holnap nem lesz ilyen gondunk, szükség lesz a kitartásra és a kondira, de nem aggódom. Az első szakasz kellemesen poros volt, itt-ott sziklás is, de jól lehetett húzni neki. Kíváncsian várom a pályát és a folytatást is!” – zárt a Hellas Rally-n első nemzetközi versenyét sikeresen abszolváló pilóta.

Pajer Csaba némi félsszel állt rajthoz, hiszen komoly sérülése óta az első versenyének látott neki. Szerencsére, amit eddig tapasztalt, az abszolút pozitív: „Rendben vagyok. Magam is meglepődtem, mert semmilyen fájdalmat nem érzek, így bizakodva várom a hosszú mért szakaszt. Ott dőlnek el a lényegi dolgok, mind a versennyel, mind a fizikai állapotommal kapcsolatban. Egyedül csak azt sajnálom, hogy egy kicsit elóvatoskodtam a nyitányt, de ez még belefér.” – mondta el a visszatérő versenyző.

Ma 410 kilométer vár a Laller Racing Dakar Team versenyzőire, akik innen is köszönik a sok kedves üzenetet és biztató szót!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ