Laller már Gyulára gyúr

Laller már Gyulára gyúr

MEGOSZTÁS

Horváth Lajos „Laller” legutoljára Szlovákiában versenyzett, és ha lassan is, de úgy néz ki, hogy teljesen felgyógyult az áprilisi Morocco Desert Challengen összeszedett sérüléséből. A népszerű terepmotoros nem csupán fizikálisan kezdi utolérni önmagát, de a kedve is egyre jobb, és már alig várja, hogy Gyulán ismét felkavarja a port!

A váci Dakaros éppen csak lemaradt a dobogóról a legutóbbi futamán, de ez cseppet sem kedvetlenítette el, sőt, mostanában nap mint nap egy tinédzser izgatottságával pattan nyeregbe:

„Rengeteget dolgozom, de a munkám mellett odafigyelek a formámra is. Minden nap kijárok a helyi krosszpályára, és nagyon élvezem ezeket a délutáni, koraesti csapatásokat! Természetesen a cél nem a hobby motorozás, tudatosan készülök a tereprali bajnokság következő fordulójára, ami egyébként az egyik kedvenc helyszínem a versenynaptárban. A gyulai versenynek és nekem már külön történelmünk van, nagyon szeretem az ottani tempós, veretős pályákat, mindig nagyon élvezem ezt a hétvégét.”  – mesélte lelkesen Horváth Lajos, aki nem csupán a versenyzés miatt izgatott.

„Sok-sok tervem van még a tarsolyban, amik ha késnek is, egészen biztosan nem fognak kimúlni megvalósítás nélkül. Rettentően elfoglalt időszak volt a mögöttem hagyott év, ami kívülről nézve kicsit talán a motorozás rovására is ment. Ám ettől függetlenül én folyamatosan mozgolódtam a háttérben, és már nagyon hiányzott, hogy több időm legyen a versenyzésre. Úgy néz ki, hogy hamarosan minden szinten visszatérek a régi kerékvágásba, és izgalmas dolgokba fogok belevágni. A poént még nem akarom lelőni, de ígérem, időben megtudtok mindent!” – fogalmazott sejtelmesen a rutinos motorversenyző.

Az MNASZ / I.O.B.C. tereprali sorozat gyulai állomása október 5-6 között kerül megrendezésre, melyről természetesen lapunk is beszámol majd.

 

Forrás: Tóth Krisztián Márk

 

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ