Laller – A koronavírus válság ellenére is új támogató

Laller – A koronavírus válság ellenére is új támogató

MEGOSZTÁS

Minden sportág, szakosztály, sportoló életében is nehéz időszak ez a mostani. Nincs ez másképp a motorsportokban sem. Nem elég, hogy a versenyzők nem versenyezhetnek, de ráadásként sokan még a támogatóikat is elveszítik. Éppen ezért ad okot bizakodásra, hogy vannak kivételek.

Horváth Lajos mindig is híres volt az álmairól, a törekvéseiről, valamint arról, hogy ezekért bármit hajlandó volt feláldozni. Fanatizmusa már két Dakar Rallyra és számos más világhírű versenyre is eljuttatta, és emberünk bízik abban, hogy „van még töltény a zsákban”. Erőfeszítéseit már eddig is sokan észrevették, most pedig újabb cég jelezte, szívesen támogatja őt a céljai megvalósításában:

„Nagyon boldog vagyok, hogy bejelenthetem nektek: mától újabb támogatót üdvözölhetek a Laller Racing Dakar Teamnél. Magyarország egyik legismertebb autós adalékanyagokkal és vonatkozó alkatrészekkel foglalkozó webáruháza, az Olajshop.hu talált érdemesnek arra, hogy a termékeiket népszerűsítsem a versenypályák mellett – itthon és szerte a világban. Mindannyian tisztában vagyunk azzal, milyen most a gazdasági helyzet, éppen ezért tartom hatalmas eredménynek – de nevezhetjük akár szerencsének, vagy kegynek is -, hogy ezekben a nehéz időkben nemhogy csökkenne, de még nő is az együttműködő partnereim köre.

Hálás vagyok a lehetőségért és a bizalomért, igyekezni fogok a pályán bebizonyítani, jó lóra tettek velem. Jelenleg az új Dakaros technikával az összeszokás fázisában járok, én és a KTM gyakori vendégek vagyunk Erdőkertesen, valamint a fóti homokbányában. Ma elkészült a motorom új designja is, amely már az Olajshop.hu kenőanyagai mellett a cég logóját is magán viseli. Minden szuper, már csak a versenyekre várunk…” – írta le érzéseit Horváth Lajos, aki már tűkön ül, hogy végre ismét élesben húzhassa a gázt.

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ