Kazár Miklós: „Mindent megteszünk a győzelemért!”

Kazár Miklós: „Mindent megteszünk a győzelemért!”

MEGOSZTÁS
23. Veszprém Rallye
23. Veszprém Rallye

Immár szokás szerint Dallos Ferenc navigál a Mikulás Rallye-n a Pro Racers pilótája mellett, míg Ferencz Ramón a testvérével indul a Veszprém környéki viadalon

Kazár Miklós: „Mindent megteszünk a győzelemért!”

 

Noha már véget ért a Pro Racers duója számára az idei, igencsak pechesen alakult bajnoki szezon, Kazár Miklós kőkeményen készül az év végi meghívásos versenyekre. A hétvégén rendezik meg hazánk egyik legnépszerűbb futamát, a Mikulás Rallye-t, amelyen mind a korábbi négyszeres abszolút bajnok, min pedig navigátora, Ferencz Ramón is rajthoz áll. A Veszprém környéki murvás pályákon azonban most nem egymás mellett foglalnak majd helyet, ugyanis Kazár immár hagyományosan Dallos Ferenc, míg navigátora a testvérével, Ferencz Krisztiánnal tör sikerre. 

Fotó: Galadriel Sportfotó (Szegedi Gabriella) 

Úgy tűnik, a bajnokság lezárását követően sem csökken a versenyláz, hiszen az egyik legnépszerűbb, a bajnoki versengésbe nem számító Mikulás Rallye-n szinte mindenki rajthoz áll, aki számít a sportágban. Ráadásul ez a megmérettetés egyben a feledést is magába hordozza a Pro Racers párosa számára, ugyanis a nemrég befejeződött idény nem sok örömet hozott a Kazár Miklós, Ferencz Ramón kettős számára. Ennek ellenére mindketten ott lesznek a veszprémi versenyen, igaz, ezúttal némileg módosított felállásban. Az autó – Ford Fiesta R5 – és a pilóta – Kazár Miklós – változatlan, ám az anyósülésre immár hagyományosan Dallos Ferenc ül majd, míg az idei navigátor, Ferencz Ramón ezúttal testvérének, Krisztiánnak diktálja az itinert.

„Nem titok, nagyon szeretünk murván versenyezni, így egy pillanatig sem volt kérdéses az indulásunk. Tudjuk, hogy ez egy buliverseny, amit imádnak a nézők, ám én úgy vagyok vele, ha már versenyen indulok, akkor ott nyerni szeretnék. Tavaly annak ellenére csak a második helyen végeztünk, hogy a hat szakaszból hármat megnyertünk, ráadásul a technikai pechsorozatunk az idei bajnoki szezonban is folytatódott. Mindenképpen szeretném megnyerni a viadalt, úgy érzem, a Fordot sikerült tökéletesen felkészítenünk, és az sem fog zavarni, hogy Ramón helyett ismét Feri diktálja majd nekem az itinert, ugyanakkor szeretnék Ramónéknak is minél sikeresebb versenyzést kívánni. Persze a látványról sem szeretnék megfeledkezni, és bízom abban, hogy a remélt több tízezres tömegnek tudunk majd néhány emlékezetes pillanatot szerezni” – jelentette ki Kazár Miklós.

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ