Ismét a sár volt az úr!

Ismét a sár volt az úr!

MEGOSZTÁS

Ismét a sár volt az úr!

Nem hazudtolta meg magát a 9. Rallye Show Santa Domenica és az egész novemberi szárazságot  egy nap alatt akarta bepótolni, mely így az eddigi legsarasabb és esősebb lett, amelyen eddig részt vett a Várkonyi-Makai páros, akik ismét nem ideális körülmények között ismerkedhetett murván a Skoda Fabia R5-el. Végül nyolcadiként zárták a viadalt, a két Ranga testvér közé beékelődve.

Várkonyi Szabolcs:

Az idei évünket az extrém körülmények kísérték végig, így volt ez most is. Sőt, a megszokottnál is nagyobb eső volt, az eddigi szitálás helyett most órákon át szakadt, le a kalappal a nézők kitartása előtt. Picit előrébb vártam magunkat, de ilyen körülmények között csak nagy kockázattal lehetett volna gyorsabban menni , amit az előző törés után nem akartam vállalni, így azon kevesek közé tartoztunk, akik sértetlenül hozták be a célba az autót. Az utolsó gyorson még Ranga Petiék előtt voltunk, amit jó lett volna megtartani, ami nem sikerült a már brutális pályán, de így sem vagyok elégedetlen, sokat tanultam az autóról és különben is Peti gyorsabb volt, amikor nem hibázott. A körülményektől eltekintve élveztük a versenyt, a rendezők kitettek magukért és egy nagyon jó felkészülés volt a jövő heti Mikulás Rallye-ra, ahol már ismét a feleségemmel, Mónikával indulunk, már csak azért is, mert Geri barátom jól megérdemelt nyaralását fogja már élvezni a verseny napján!

Makai Gergely:

Szokásunkhoz híven, erre a versenyre is meghoztuk az esős időjárást, már nem is lenne jó szárazban menni azt hiszem. 🙂
A viccet félretéve, egy nagyon jól szervezett buli futammal búcsúztattam a 2018-as szezonunkat a Santa Domenica Rally Show-n, Horvátországban. Az abszolút 8-helyen értünk célba, ez volt az első murvás verseny a Skoda Fabia R5-el.

Idén is nagyon szép helyeken tudtunk versenyezni, kettő R5-ös versenyautót is kipróbáltunk – Hyundai i20 R5 és Skoda Fabia R5 – most is sok szép emlék marad meg erről a szezonról, köszönöm Szabolcsnak! Részemről vége az évnek, jöhet a pihenés! 🙂

Szeretném még megköszönni a Korda Racing egész éves munkáját, jó autókat kaptunk mindig!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ