Hidegzuhany utáni győzelem

Hidegzuhany utáni győzelem

MEGOSZTÁS

Az Országos Rallye Challenge abszolút hatodik és kategóriája, valamint a 2WD Kupa első helyén zárta a 2018-as Székesfehérvár Rallye-t az MR Racing Hondás alakulata, az ifj. Fogarasi Attila – Papp Tamás duó.

Nem indult minden ilyen simán, hiszen csütörtökön az MR Racing csapatvezetője Szilágyi Tamás rosszkedvűen nyúlt a telefonért, a vonal másik végén Attila fogadta a hívását. Tamás elmondta, sajnos problémák adódtak az autóval, ami nem fog elkészülni a versenyre, így két választás maradt, vagy nem indulnak, vagy pedig Attila Hondáját viszik harcba.

Attila az indulás mellett döntött, így a csapat Székesfehérvár irányába vette az utat, ahol egy gyors felkészítés után Attiláék máris járhatták a pályákat.

„Utolsó pillanatig reménykedtünk, hogy elkészül a Honda Civic Type-R, de sajnos nem áll össze teljesen, ezért döntöttünk közösen, hogy induljunk az én autómmal” – kezdte a beszélgetést ifj. Fogarasi Attila, majd hozzátette: „Beállítottuk az autón a futóművet, cseréltünk fékeket és ezzel el is készültünk, hogy ott legyünk a hazai versenyem rajtjánál.”

Ati a hazai versenyét nagy elánnal várta, a kedvenc pályáin tudott versenyezni, az pedig számára is bónusz volt, hogy a gyorsaságik között volt két közel húsz kilométeres szakasz is. Nagyom komolyan bekezdtek és minden szakaszt megnyertek a hétvégén sőt, körről körre folyamatosan tudtak gyorsulni.

„Minkét napon az oroszlányi pályák tetszettek a legjobban. Nem hibáztunk sehol, próbáltuk kihozni a maximumot és folyamatosan figyelgettük az A-s autók eredményeit. Külön öröm, hogy sikerült őket legyőzni” – tette hozzá Attila.

Végül nagyon szép eredmény jött össze, a nagy abszolútban csak Csomós Mixiék végeztek előttük első kerekessel, az Országos Rallye Challenge abszolút hatodik helyén és kategóriájuk, továbbá a 2WD Kupa első helyén zárták a Székesfehérvár Rallye-t.

A folytatásban a csapat egy hosszabb teszttel készül, ami után a Baranya Kupa van kilátásban.

Köszönjük Partnereinknek: Jégszilánk Kft., Zeljenka Vállalkozás Szerszámkészítő és Fémalkatrész Gyártó Kft., Mirelit Mirsa Zrt., TMI Épületmenedzsment Kft., Balogh Szerviz-Trans Kft., Sicon Computers, GPsped Kft., Persped Kft., Prior Kft., Alox Kft., White PSL Trans Kft., Unit Design Kft., PSL Hungary Kft., Röplap Bt., Twolex Kft., Bervent Hő – és Légtechnikai Kft., Telor Elektromontage Kft., Teherati 2006 Kft., RodeoMAX Internet Szolgáltató, Fiscat Online Pénztárgép, Berger Stanc Kft., KBT Dekor Hungary Kft., GULF Oil Hungary, Wavecom Informatikai Kft., Gamma-Modul Kft., Rolling Wash Kft., Lozandro Kereskedelmi és Szolgáltató Kft., Selmeczi és Társa Mérnöki Kft., Winkler Gumiszerviz, Etik Trans Kft., ER-FA 2000 Faipari Kft., Kedvenc Kereskedőház Zrt., Pannon Led Kft., Galvox Felületkezelő Kft., Kereken-Pálya Kft., Vents Hungary Bodorvent Kft., Autogumiplaza-Pirelli, Autósport és Formula Magazin, Rally Café Magazin

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ