Hibjánék egy szuper hétvégén vannak túl…

Hibjánék egy szuper hétvégén vannak túl…

MEGOSZTÁS
Fotó: matezsoltee / www.rvo.hu

Hibjánék egy szuper hétvégén vannak túl…

A Hibján Joci és Szollár Csabi kettős a diósgyőri futam előtt nem tudott sajnos tesztelni, de így is az RC4 kategória 4. helyén végeztek, aminek kifejezetten örülnek a fiúk. Sikerült célba érniük, jöhet az előrébb lépés a következő futamokon.

„Egy nagyon jó hétvégén vagyunk túl, ahol semmilyen műszaki problémánk nem volt. A kocsi úgy ment, hogy semmi baja nem adódott, szuper az autó, de nyilván még egyáltalán nem autóztam ki, de ezen a versenyen nem is azt tűztük ki célunknak.

Semmit nem kellett állítani az autón, próbáltuk a gumikat és a guminyomásokat. Volt, ahol egy körben három gyorsaságin tudtuk cserélgetni a kerekeket, mert direkt többet vittünk, hogy ezt is teszteljük. Szóval próbálgattuk mit tudunk kihozni a Peugeot 208-ból, egyre gyorsabbak voltunk, mentünk kétszer kategória harmadik időt. Viszont, aminek a legjobban örültünk, hogy az utolsó szakaszról elhoztunk egy plusz pontot, mert ott is harmadik időt jöttünk. Tényleg ahhoz tartottuk magunkat, amit elterveztünk, szépen lassan lépkedtünk előre, nem erőlködtünk, hiszen nagyon messze van még tőlünk az eleje, de folyamatosan tudtunk magunkhoz képest gyorsulni.

Nem tudnék igazából kiemelni kedvenc gyorsaságit, mert nekünk mind tetszett, de ha mégis választani kellene, akkor Sáta, Bükkszentkereszt…ezeken jókat is mentünk. Szuper időjárást fogtunk ki, kicsi sárfelhordás akadt, de nem okozott ez sem gondot. A rendezéssel is rendben volt szerintem minden, kicsit hosszúak voltak az etap szakaszok, de ezek a nyíregyházin is ilyenre sikerültek, ezért nem idegen számunkra. Mi összességében egy szuper hétvégének jegyeztük fel Diósgyőrt, ahol a szervezés, a pályák, a csapat és a technika oldaláról is kerek volt minden. Nyilván sokat jelent, hogy végre célba értünk, így valószínű ez is sokat nyom a latban. Egy nyugis futamon vagyunk túl, ahol csak leporolni kellett a srácoknak az autót, végre nem a hajtásról és szerelésről szólt minden. Ennek fényében már nagyon várjuk a következő megmérettetést a Mecsekben.

Most átnézegetjük azért újra az autót, aztán tesztelni megyünk, és jöhet az újabb bevetés, ahol számunkra még mindig a fejlődésről szól majd minden, de lassan előrébb szeretnénk lépegetni” – nyilatkozta Joci

Partnereink:

NEV-ÚT KFT.; KOMPRESSZOR VARGA-IC BT.; SECURITY BÁRÁNY KFT.; A-VÉD KFT.; GERDA-TRANS KFT.; SZIMITA TRADE KFT.; FEHÉRTÓ-TRANS SNACK KFT.; SMALL-EAST BT.; NYÍRSÉGTEFU 2009 KFT.; NYÍR-TEL KFT.; K+K SPEDIT KFT.; LAKI-SZIG KFT.; CHARON-TRADE KFT.; SZAKÁCS ÉS TÁRSAI KFT.; FASTRACERS.HU; HARANGI SÁNDOR E.V.; BERTI KLAUSZ KFT.; ASONÁJ 2003 KFT.; ALUSCHLOSSER KFT.; VERBÓI TAMÁS EV.- KISKERESKEDELEM; DUSCH REGAL;

 

Szöveg: Tiba Anita

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ