Három autóval Nova Goricában!

Három autóval Nova Goricában!

MEGOSZTÁS

Két R5 és egy R2 autóval vesz részt a Ritmus ase a Nova Gorica Rallye-n. A  Skoda R5-ökben a Klausz-Csányi, valamint a Kiss-Patkó párosok indulnak harcba a Mitropa pontokért, míg Szilágyi Janiék egy top Peugeot R2-ben a horvát bajnoki pontokért fognak versenyezni. Várkonyi Szabolcs ezúttal is a csapatvezetői feladatokat látja el.

Várkonyi Szabolcs:

Kristófék eddig minden versenyt megnyertek a Mitropa Kupában, amin elindultak, szeretném, ha ez most is így lenne. Nem lesz könnyű dolga, hiszen ezúttal ismeretlen pályákon fog versenyezni, ráadásul sokkal több ellenféllel, mint általában és ezek mindegyike már nem először indul ezen a nagyon nehéz versenyen. Ráadásként pedig egy top pilóta is rajthoz áll, Gryazin vezeti a WRC2 bajnokságot és biztosan nem óvatosan fog versenyezni, az nem szokása!!

Ennek ellenére a top 3-ba várom Kristófot egy Mitropa győzelemmel megspékelve, amihez azonban a magyarokon kívül a helyi Rok Turknak és Gassner juniornak is biztosan lesz egy pár szava.

Kiss Feri először indul velünk, régi barátom, szurkolok neki is, de ez egy nagyon nehéz verseny, kevés kilométer van mögötte mostanában, így nehéz megtippelni, hol végezhet, de bízom egy Mitropa dobogóban és a top 5-6. hely környékében. Remélhetőleg minél több pontot tud elvenni Kristóf ellenfeleitől, de főleg élvezni fogja ezeket a remek gyorsokat!

Szilágyiéknak a horvát bajnokság a fontos, ahol annak ellenére, hogy év közben váltottak R2-re, még meg lehet az év végi dobogó! Így a cél most a dobogó a horvát értékelésben és természetesen a minél jobb összeszokás az autóval. Nagyon sok R2 lesz a versenyen, remek szlovén,olasz, magyar és osztrák pilótákkal, így egy remek erőfelmérés ez a verseny.  Szerencsére Janiék harmadszor indulnak itt, így a pályák ismerősek lesznek.

A Ritmus Ase együttműködő partnerei:

CS Process Kft, Hetech Trend Kft, VPT Group Kft, Sun&Fun Holidays Kft, Autóflex Kft, Krisped Kft, Droidx Kft, Airvent Zrt, Horsens Partners Kft , Tek-Szol kft., Villumen Kft,  ZFW Hortiservice Kft, Sütödetech Kft, Unilub Kft, Multikomplex Budapest kft., RD Interbox Trans Kft,  Aqua-Start Kft, Atra Kft, Carwax Hungária Kft, Levi-Metal Kft.

 

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ