F2 – Újoncparádé az időmérő edzésen!

F2 – Újoncparádé az időmérő edzésen!

MEGOSZTÁS

Új éra, régi uralom. Eképpen fejezhetnénk ki a szezon első F2-es időmérő edzése után bennünk kavargó vegyes érzéseket. Persze a Prema remeklésén kívül azért más egyéb is történt a Bahreini éjszakában. F2 híreink:

Például az, hogy a fiúk már idejekorán megkezdték az aprítást! A Trident új versenyzője, a maláj Nabil Jefri a Racing Engineering svédjével, Gustav Maljaval “találkozott össze”. Íme az eset:

A körülményeket alaposan nehezítette, hogy az etapot már villanyfényben rendezték, és az alaposan visszahűlt aszfalt megtréfált jó néhány pilótát. Nem tartozott közéjük Charles Leclerc. A Prema monacói újonca keményen bekezdett, és az év első kvalifikációját magabiztosan megnyerte.

Csapattársa, a szintén újonc és Ferrari akadémia növendék Antonio Fuoco lett a második, megelőzve az F2-ben ugyancsak első évét megkezdő Nick de Vriest!

Újoncparádé volt ez a legjavából, kíváncsiak vagyunk, a holnapi főverseny milyen meglepetéseket tartogat. 12:10-től kiderül!

Bréking: Antonio Fuoco 3 helyes büntetést kapott Artem Markelov feltartása miatt, Gustav Malja pedig veszélyeztetés miatt feddték meg. Stefano Coletti, Sergio Canamasas Sean Gelael túl gyorsan hajtottak a virtuális safety car időszak alatt – jutalmuk a boxutcából történő rajt. 

Képek Zak Mauger/FIA Formula 2

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ