Eredményes szórakozás – Solid Racing Team

Eredményes szórakozás – Solid Racing Team

MEGOSZTÁS

A Solid Racing Team csapata a szombati napot a Rábaringen a Metabond Rally Sprinten töltötte, ahol a tesztelés mellett a szórakozás volt tervben. Kállai Tamás és vendég navigátorai ennek ellenére több serleget is haza hozhattak az eseményről.

„Tesztelni érkeztünk a Rába-ringre, sajnos Arnold nem tudott minket elkísérni, de szerencsére találtam magam mellé alkalmi navigátorokat” – kezdte mosolyogva a beszélgetést Kállai Tamás. „Nem emlékszem mikor húztam ennyiszer meg a kéziféket, igazi örömnap volt a vizes pályán és az autó is tökéletesen bírta, sőt a verseny végén szóltak ne siessünk haza, hiszen a licences és a hátsókerekes licences kategóriában is másodikok lettünk.

Amiért mentünk arról megbizonyosodtunk, az autó jó és remélem két hét múlva a Velenje Rally-n is hasonlóan szépen muzsikál majd. Egyébként új váltó és új differenciálmű van az autóban, amivel sokkal jobb menni. Összeségében 42 kilométert sikerült autózni, igaz ebből sok következtetést nem lehet levonni, de abszolút elégedett vagyok. A rossz idő ellenére a csapat tagjai is jól érezték magukat.”

A csapat két hét múlva a soron következő Mitropa Kupa versenyen, a 38. AMTK Rally Velenjén indul.

A csapat együttműködő partnerei:  ATG&CO Kft., Best-Vill Kft., ColorShark Kft., Corvinum Zrt., C+D Automatika Kft., Dél-Projekt Kft., Dokutech Kft., Ecoffice Technology Kft., Egrokorr Zrt., Evolution Consulting Kft. HR master,  Hancosy-X Kft., Hàrom-Társ Kft., Huniper Permetező Kft., Innovitas Nonprofit Kft., Koos-Weber Kft., Krarusz.hu, LABNET Kft., NN Pénzügyi Tanácsadó Bt., MT International Kft., Orinionway Kft., Raiker Kft., Robitlag Bt., Rowa Chemicals Kft., SeqOmics Kft., Tánci Kft., Tower-Tech Kft., VPT Group.

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ