ERC Barum Rally Zlin 2017 – Közel 40 R5-ös autó !

ERC Barum Rally Zlin 2017 – Közel 40 R5-ös autó !

MEGOSZTÁS

Közel 40 db R5-ös autó várható az idei Barum Rally nevezési lista alapján. A 47. Barum Rally Zlin 2017 küzdelmeinek időpontja augusztus utolsó hétvégéje – 08.25-27. A futam része a FIA ERC versenynaptárának és TrueCam Cseh Rallybajnokságnak  (MCR) is.  23 ország 151 pilótapárosa adta le nevezését a cseh versenyre.  Az ERC és az MCR  mezőnyének valamennyi éllovasa rajthoz áll a Zlin környéki patinás futamon.

A Skoda Motorsport gyári pilótája Jan Kopecky, az ERC címvédője és éllovasa Kajetan Kajetanowicz (Ford Fiesta R5), a portugál Bruno Magalhaes (Skoda Fabia R5), az orosz Alexey Lukyanuk , a francia Bryan Bouffier (Ford Fiesta R5), a lett Alexey Gryazin, a német Marijan Griebel, a francia Sylvian Michel, a lengyel Grzegorz Grzyb, a szlovák Martin Koci és a spanyol José María López és José António Suárez  nevei is szerepelnek a nevezési listán.

A Kopecký mellett a cseh pilóták közül Václav Pech, Miroslav Jakeš (Ford Fiesta R5), Tomáš Kostka, Pavel Valoušek, Jan Černý, Vojtěch Štajf (Škoda Fabia R5), míg Roman Kresta neve három éves szünetet követően szerepel  újra a nevezési listán. Roman Odložilík, Martin Vlček, Ondřej Bisaha (Ford Fiesta R5), Antonín Tlusťák (Škoda Fabia R5) és Jaromír Tarabus (Škoda Fabia S2000) reménykedhet, hogy bekerülhet a legjobbak közé.

A helyszínen szurkoló magyar fanok 14 magyar egységet buzdíthatnak a Zlin környéki szakaszokon!

Nevezési lista:

Forrás: http://www.czechrally.com

matezsoltee

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ