Az M-Sport Ford WRT újratervezett festést mutat be 2023-ra

Az M-Sport Ford WRT újratervezett festést mutat be 2023-ra

MEGOSZTÁS

Az M-Sport Ford World Rally Team merészen új külsővel vág neki az új szezonnak, amellyel a Rallye Monte-Carlo versenyén indul.

A 2023-as feliratot a “synthwave zene” inspirálta, és a hibrid korszakra utaló, elektromos megjelenés megtartásával a 2023-as feliratot a Ford ikonikus kék színű alapján élénk rózsaszín és elektromos kék neoncsíkok alkotják. A csapat a 2022-es lenyűgöző festés sikerét továbbviszi és azt reméli, hogy 2023-ban mind színben, mind teljesítményben nagyot fog szólni. A feltűnő új dizájn először Monte-Carlóban lép színpadra Ott Tänak és Pierre-Louis Loubet kezei között.

Az M-Sport egy videóval mutatja be az új festést, amely a csupasz szénszálas burkolatú autót követi végig a tervező kezei között, ahogyan felhordja a fóliát, és végül feltárja a merész és drámai új színeket.

A Ford márkajelzés továbbra is szembetűnő marad az autón a motorháztető központi helyén, míg az ikonikus Red Bull mind Tänak, mind Loubet autójának fő jellemzője marad. A Red Bull kiterjesztett szponzorációja mostantól mindkét versenyzőre kiterjed, akik 2023-ban a Red Bull hivatalos sportolóiként ölthetik magukra új sapkájukat.

Jourdan Serderidis, aki az M-Sport harmadik Rally1-es autóját vezeti Monte-ban, osztozik az élénk megjelenésben, mivel az autók ugyanolyan feltűnő színekkel állnak rajthoz.

M-Sport

 

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ