“ALL for the WIN!” – A Toyota Gazoo WRT is elkezdte a...

“ALL for the WIN!” – A Toyota Gazoo WRT is elkezdte a kihívásokkal teli 2019-es szezont

MEGOSZTÁS

2019.január 12.
Toyota Motor Corporation
GAZOO Racing Company

A Toyota Gazoo Racing World Rally Team elindította a kihívásokkal teli 2019-es szezont az Autosport International kiállításon.

A 2019-es FIA World Rally Championship szezont hivatalosan ma indították el több ezer motorsport-rajongó előtt az Autosport International kiállításon az anglial Birminghamban. A Toyota Gazoo Racing World Rally Team idén is részt vesz címvédőként a gyártók bajnokságában a Yaris WRC-vel és mindhárom pilótájával és azok navigátoraival.

 

A 2019-s Yaris WRC

Az idei csapathoz csatlakozik az új brit páros Kris Meeke és navigátora Mars Marschall személyében, akik számára az Autosport International kiállítás – amely az egyik legjobb szezonnyitó rendezvénye a motorsportnak – az első hivatalos megjelenésük hazai pályán.

A brit páros csatlakozik az Ott Tänak/ Martin Järvoja,  Jari-Matti Latvala / Miikka Antilla párosokhoz, akik tavalyi teljesítményükkel a Toyota visszatérésének második évében a WRC-be megnyerték a gyártói világbajnoki címet.

A siker kulcsa a Yaris WRC fejlesztése a szezonsorán a korábbi futamok során nyert tapasztalatok alapján. Ezek a fejlesztések a 2019 szezon kezdetéig zajlottak, amelyek a Monte–Carlo Rallye-val kezdődnek január 24 – 27. között.

Tommi Mäkinen – Toyota Gazoo WRT, csapatvezető: Ragyogó érzés, hogy a 2019-es szezon kezdetre, úgy érkezhettünk, hogy mi vagyunk a gyártói cím védői. Tudjuk, hogy az Egyesült Királyságban sok rajongója van a sportágunknak, akik izgatottan várták Kris és Seb csatlakozását a csapatunkhoz, Ettől jobb helyet nem is találhattunk volna elkezdhessük az évet. A Tavalyi szezon hihetetlen volt, hiszen az egész csapat kemény munkájának köszönhetően folyamatosan javult a Yaris WRC. Idén ugyanazzal a sikeres csomaggal indulunk, de tovább dolgozunk azon, hogy egy jobb autót tudjunk készíteni. Idén szeretnénk megvédeni a gyártói címet, miközben cél a pilótai cím megnyerése is. nem lesz könnyű, mert még erősebb versennyel fogunk szembesülni, de magabiztosan várjuk szezont.

A Toyota Gazzo Racing World Rally Team egy új mottóval kívánja inspirálni magát a 2019-es szezonban, amely  így hangzik „ALL for the WIN”. A „Mindent a győzelemért!” mottó jegyében célunk 2019-ben, hogy mindhárom címért harcoljunk. A csapat minden tagja közösen törekszik ennek a nagy célnak az elérésére. Bízunk benne, hogy folyamatos támogatást kapsz Te is!

Toyota Media

matezsoltee

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ