Ferjáncz: Atti és ez a kocsi lesz a jövőm!

Ferjáncz: Atti és ez a kocsi lesz a jövőm!

MEGOSZTÁS

 

Ferjáncz András és navigátora, Nagy Attila a Villámszer Kazár Rallye-n állították csatasorba a nemrégiben elkészült Mitsubishi-t. Az úgymond tesztként teljesített verseny alatt megismerték az autó mozgását és teljes mértékben összehangolódtak, de sajnos egy technikai probléma miatt vissza kellett adniuk a menetlevelüket. A továbbiakban a Livewire Team pilótája, András mesél a megmérettetés részleteiről.

_KGB1809 [1600x1200]

Andris, hogyan éreztétek magatokat a szervizparkban, illetve a pályán?

 

A hangulat tökéletes volt a szervizben és a kocsiban is. Jó volt együtt szervizelni Berényivel és a pékekkel. Mindenki jó srác, ettünk, ittunk, mosolyogtunk sokat. Ata zseniálisan navigál. Komoly lett a közel egy év alatt az összhang köztünk. Nagyon jó ember és tehetséges navigátor, számomra csak ő az, akit szívesen ültetek magam mellé.

 

Milyen élményekkel, tapasztalatokkal gazdagodtatok?

 

Sajnos három gyors után megadta magát a technika. Az elsőn nem jó gumit választottam és keresgéltem a nekem megfelelő hajtásprogramot, ezért picit úgy éreztem magam, mint valami első bálozó. A másodikon gyorsulni akartam, de a hideg gumi miatt elvittünk 3 sor lassítót és behuppantunk az árokba, szerencsére ki tudtunk jönni. A harmadikra felszívtam magam és jöttünk egy olyan 80%-os menetet, mely elég volt az abszolút 1. időhöz. A gumik megfelelőek voltak, a stílusomhoz megfelelő hajtásprogramot ilyenkorra már sikerült megtalálnom és minden összejött.

 

Jól működött a technika, kezelhető?

 

A kocsi hihetetlen jó, hiba nincs benne. Teljesen sikerült megtalálnunk mindenféle nekem tetsző beállítást. Kezes, gyors, fordulékony, imádom, és alig várom, hogy újra benne ülhessek.

 

Milyen érzés volt Attival és az új autóddal versenyezni?

 

Azt hiszem elég annyit mondanom, hogy; Atti és ez a kocsi lesz a jövőm… 🙂

 

Mi történt a 4. gyorson, ami miatt feladni kényszerültetek a versenyt?

 

Még nem tudjuk pontosan a hiba okát, de valószínű a hengerfej körül kell keresnünk a problémát..

 

Hogyan tovább?

 

Vissza az ORC és irány Székesfehérvár!

_KGB4081 [1600x1200]

Köszönöm az interjút, a saját és a Livewire Team nevében pedig sok sikert kívánok!

Csapatunk energiájáról és mentális frissességről a Livewire Energy termékei gondoskodnak, ital és rágócukor formájában.

Partnereink:

Livewire Energy Kft., LiveWire Team, FarkasTent and Event Kft., Unio Telecom Kft., Rics-Cont Business Kft., Print Profi, Bayer Trans Kft., Ensure Pénzügyi Szolgáltató Kft, Bionectar Kft., Bakery Group Kft., Brucker Plusz Bt., Duex Meta Kft., Duo Metal Kft., Wellness-Info Kft., www.versenyfelszereles.hu, Admagic Kft., Holiday Hotels Kft., Bézé Design Kft., Bézé Dekor Kft., Mp-Sped Kft., Hajduk Építő Kft., Globál-vill Kft., Aura System Kft., Quasar Database Systems Kft., Motul.hu., Panyolai Pálinkák., Tomtoys Kft., Játékvár.hu, 3D floor Padlodesign, Vertexpont Bt., Simon-MB Trade Kft., Simon gumisműhely., Euro Pet Hungary Kft. , Fox Gumi Kft., Kamionmosó Kft.

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ